2777
2789
عنوان

ماشین خریدم

1329 بازدید | 29 پست

ماشین خریدم یک هفته ای میشه از نمایشگاه البته اشنامون هستن و قابل اعتماد

یک و صد‌و سی پول زدم تو حساب طرف 

اشتباه کردم کامل زدم 

الان یک هفته اس نمیاد سند بزنه 

همش بهونه میاره 

خیلی نگرانم 

میگم نکنه 

کلک باشه😥

البته کارت مالک و بیمه داده بهم  قولنامه ام نوشته شده اما سند مونده

همچین اتفاقی برا شما افتاده؟

هی امروز و فردا 

حالا قراره شنبه بیاد 

خیلی نگرانم 

مبارکت باشه فدات شم الهی همیشه چزخش بسلامتی بچرخه برات 😘😘😘😘اگه شنبه نیومد نگران شو

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه فدات شم الهی همیشه چزخش بسلامتی بچرخه برات 😘😘😘😘اگه شنبه نیومد نگران شو

فدات بشم مهربون 

انشاالله بهترینش قسمت خودتون 

الان یک هفته اس 

هی امروز و فردا میشه 

الان با صاب نمایشگاهیه صحبت کردم گفت 

از بابت سند خیالت راحت باشه 

شنبه انجام میشه 

فدات بشم مهربون انشاالله بهترینش قسمت خودتون الان یک هفته اس هی امروز و فردا میشه الان با صاب نمایشگ ...

قربونت بشم ایشالا خدا از زبونت بشنوه قبل از اومدن نی نی مون بتونیم ماشینو عوض کنیم مشکل داره 😘😘😘 برات دعا میکنم عزیزم ایشالا که هیچ مشکلی نیس 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

زنیکه به عقل من میگی زپرتی اصلا به تو چه خفه شوو بابا

@niniyar‍ 

ایشون با چه حقی 

ب من توهین کردن توی تاپیکم؟؟؟

توی یه تاپیک دیگه 

به یه استاتری حرفای زشت زده بودن

ک ما بهش تذکر دادیم 

اینجا 

حالا ب من 

بی احترامی و توهین کرده 

لطفا خودتون پاسخ گو باشید🩷🙏

@niniyar‍ ایشون با چه حقی ب من توهین کردن توی تاپیکم؟؟؟توی یه تاپیک دیگه به یه استاتری حرفای زشت زده ...

لینک تاپیکی که بحث کردید رو بدید تا پستها رو چک کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت