2777
2789
معمولا فولیکول غالب حداقل 18 است ولی چون شما پریودت نامنظمه ممکن بازم رشد کنه و ازاد بشه.   ...

اگه رشد نكنه چي ميشه؟

تخمك گذاري اتفاق نميفته؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

آره تازه شروع كردم يه آزمايش كلي برام نوشت و سونو  اما همش فكر ميكنم من مشكل دارم و حامله نمي ...

سه یا چهار ماه جایه دیگه نگی بهت میخندن خیلی زود واسه این احیاس بعدشم همین احساس نمیذاره حامله شی بیخیال شو و به نهضتت ادامه بده  ☺

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه رشد نكنه چي ميشه؟ تخمك گذاري اتفاق نميفته؟

رشد که کرده اگه آزاد نشه با اجازه کیست میشه که اونم یا دردسرساز میشه یا بدون اینکه بفهمی جذب میشه فکر میکنی اون ماه حامله نشدی والسلام 

سه یا چهار ماه جایه دیگه نگی بهت میخندن خیلی زود واسه این احیاس بعدشم همین احساس نمیذاره حامله شی بی ...

آخه ميدوني چون پريودام فوق العاده نامنظمه اين حس رو دارم😔

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

رشد که کرده اگه آزاد نشه با اجازه کیست میشه که اونم یا دردسرساز میشه یا بدون اینکه بفهمی جذب میشه فک ...

خب اگه هيچوقت آزاد نشه و همش كيست شه چي😐

خب اگه هيچوقت آزاد نشه و همش كيست شه چي😐

اگه همچین اتفاقی می افتاد حتما تا حالا متوجه میشدی چون اذیتت میکنه یا وقتی آخرین دفعه که رفتی بهت میگفت که تجمع فلوکولی بیشتر از مثلا سی هست  حتما تشخیص تخمدان پلیکیستیک میدادن شما سیزده قاعدگی یه فولیکول ۲۲ داری اگه شروع رشدشو از روز هفت قاعدگی شروع کنیم تا سیزده هر روز نزدیک دو میل همین اندازه میشه پس خیالت راحت به اینا فکر نکن امکانش خیلیییی کمه

البته ببخش از آغاز قاعدگی  برا آندومتر بعد قاعدگی هست .به ایناش فکر نکن برو زمانتو از دست نده اگه امشب اقدام کنی گیرم پس فردا آزاد شه باز به نفعته نهایتا یه دخمل خوشگل نصیبت میشه اگه امشبو از دست بدی شانس باروریت فیفتی فیفتی هست ولی امشب ضمانتی هستش

اگه همچین اتفاقی می افتاد حتما تا حالا متوجه میشدی چون اذیتت میکنه یا وقتی آخرین دفعه که رفتی بهت می ...

الان اگه جواب سونو رو برات بفرستم ميتوني بهم بگي وضعيت سونو رو؟

ضخامت آندومترت چنده ؟

صبر كن الان ميفرستم خصوصي برااات 

اوکی عزیزم

خصوصي نميشه عكس داد همينجا ميدم