2777
2789
عنوان

شما هم مثل منین

108 بازدید | 8 پست

من راستش قبلا ها خیلی احترام قائل بودم چه برای کوچیک تر چه بزرگ ترم ولی الان دوساله همرو میشورم میزارم کنار یعنی جواب میدم اصلا سکوت نمیکنم حالا به نظر خیلی ها بده ولی به نظر خودم تو این دوسال خیلی بیشتر از خودم راضیم این جواب دادن من هم از زمانی شروع شد که به بچه هام داشت توهین میشد ...

مثلا بچه خواهر شوهرم صدام میزد میگفتم جانم عزیزم ...بعد بچه من میگفت عمه میگفت چیه با هان ..بعد بچم میگفت دخترت بهم اینجوری میگه خواهر شوهرم میگفت خواب چیکار کنم حوصله ندارم ..الان بچه هاش میگن زندایی میگم ها چیه چی میخوای میگه دخترت نمیاد بازی میگم دوست نداره زوره مگه خواهر شوهرم قهر کرده مثل ادم با بچه حرف نمیزنه گفتم به درک ...من قبلا کارای مادر شوهرم همشو تنهایی انجام میدادم دیگه نمیدم ..دیشب مادر شوهرم میگفت پرده هام کثیفه گفتم خواب چرا به من میگی گفت ببر بشور گفتم اون همه سال زحمت کشیدم ندیدی یه چندسال بزار بقیه برات کار بکنن برادر شوهر بزرگم گفت وا زن داداش هرکار کردی برای رضای خدا بوده گفتم اینجور جاها فقط من خدا پیغمبر میشناسم عذاب وجدان میگیرم ...شما نمیشناسین..بهشون بر خورده دور هم میگفتن هرچی هم بشه نباید جواب بدید 

دمت گرم تغییر خوبی کردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببخشید ولی تصورت کردم خندم گرفت.😁

ن ب اون بی زبونی. ن ب این تند و تیزی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم تغییر خوبی کردی

ب خدا قسم خسته شده بودم اسم پدر مادر فوت شدمو میاوردن فقط گریه میکردم الان مرده خودشون میارم جلو چشمشون دیگه شورش و در اوردن من و جلو بچه هام کوچیک میکردن بچه هام از من کمک نمیخواستن قبلا الان هرچی میشه میگن مامان فلانی بهم اینجوری گفت در صورتی که قبلا نمیگفتن چون فکر میکردن من اصلا ازشون دفاع نمیکنم

جواب دادن در این حد بنظرم خوب نیست بهاطر ی حرفی زود تیکع میندازی همه باحات چپ میفتن

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

ببخشید ولی تصورت کردم خندم گرفت.😁ن ب اون بی زبونی. ن ب این تند و تیزی

عزیزم صبر هر کسی حدی داره دیگه شورشو در بیاری طرف روی دیگشو نشون میده نمیگم ادم خوبی بودم ولی واقعا رفتارشون در خور منی که بهترین عروس و زنداداش و جاری بودم نبود فکر میکردن مجبورم ساکت باشم در صورتی که همسرم هم همیشه به من حق میده حتی خود همسرم هم چند بار بهشون گفته دهن زن و من و به رو خودتون باز کنین هرچی بگه به من ربطی نداره خودتون احترام خودتون نگه دارین ولی اصلا نمیفهمن

جواب دادن در این حد بنظرم خوب نیست بهاطر ی حرفی زود تیکع میندازی همه باحات چپ میفتن

من قدیما حد و حدود میفهمیدم و همون طوری همه با من و بچه هام لج میکردن الان فقط بچه هام مهم هستن دیگه به بقیه اهمیت نمیدم ...مثلا به بار بچه خواعر شوهرم و نگه داشتم رفت دکتر بعد اومد بچشو برد سه روز بعد زنگ زده اون روز به بچم چی دادی خونت بچم دلش از اون روز درد میکنه براش توضیح دادم قطع کرد ...باز مادر شوهرم اومد به بچه چی دادی رفت شبش خواهر شوهرم زنگ زد راستشو بگو گفتم یکم مرگ موش با سم قاطی مردم دادم مرگش کنه منم قطع کردم شوهرم قش قش میخندید عصبی شدی گفتم زر میزنن بیا خوبی کن