2777
2789

نه بابا

کلی دختر مجرد داریم تازه این سن ازدواج میکنن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۳۵ بارداری خوبه

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

عزیزم عذر میخام اینو میگم دیگه شما کم مونده بچت به دنیا بیاد بعد به فکر اختلاف سنی با بچه تی......

روزی دو تا،تایپیک میزنی راجع به این موضوع🫠

دچار وسواس شدید فکری شدی حتما به فکر درمان باش

وگرنه بچت آسیب میبینه

بستگی به شخصیتت داره. من دومی رو ۳۵ سالگی آوردم ولی حوصله ندارم. الان کلاس اوله. هی میگم بنویس بنویس

شما ۶م یه دونه دارید .من با یه دونه پسرم خیلی حال می کردم الان همه چیز عوض شد 

فکر می کنم خیلی اشتباه کردم خیلی

نه عزیزم چرا اشتباه کردی؟؟

طرف تو ۵۰ سالگی بچه میاره

دخترخاله من همسن شماست هنوز ازدواج نکرده پس باید بره بمیره

دوست شوهرم متولد ۶۲ عه...پارسال با یه دختر همسن خودش ازدواج کرد حالا این خانم باید افسردگی بگیره؟که چرا دیر ازدواج کردم 

نه عزیزم چرا اشتباه کردی؟؟طرف تو ۵۰ سالگی بچه میارهدخترخاله من همسن شماست هنوز ازدواج نکرده پس باید ...

اخه بچه آینده داره قرارنیست به خاطر خودخواهی های ما آینده خوبی نداشته باشه 

شما چند ساله تونه باردارید

من ۳۰ سالمه...

۲۲ عقد کردم...۲۳ ازدواج 

۲۷ اولین بچم به دنیا اومد الانم باردارم

ولی خب بعضی از دوستام بچه مدرسه ای دارن چون زود ازدواج کردن و زود بچه آوردن

بعضیام هستن سنشون بیشتر از منه هنوز ازدواج نکردن

من خودمو با کسی مقایسه نمیکنم برا همین آرامش دارم🫠🙃