2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترو خدا

میشه کمکم کنید

حتی یدونه ثبت نام شما با کد معرف من باعث میشه کمی هم باشه یه من کمک کرده باشید لطفا اگر میخواین این کار رو انجام بدین چپن اینکار برای شما هم سود داره

۱۰ سوت طلای رایگان قانونی توی ملی گلد کد معرف بزنید

راستی تبلیغ نیست چون اگر شما با این‌ کد معرف ثبت نام کنید فکر کنم به من هم ۱۰ سوت طلا میده 

MGnxIbWNHEAS

این کد معرف منه با زدن این میتونیم ۱۰ سوت طلای رایگان بگیرید و حتی میتونید اونجا سرمایه گزاری کنید

این سایت قانونی طلای آبشده هست حتی میتونید تحقیق کنید این کد معرف هم گفتم اگر بزنید ۱۰ سوت طلای رایگان میده و ازش مثلا به ارزش حتی ۱۰ هزار تومان هم خرید کردید این ۱۰ سوت رو میده

طلا بهتره

ترو خدا

میشه کمکم کنید

حتی یدونه ثبت نام شما با کد معرف من باعث میشه کمی هم باشه یه من کمک کرده باشید لطفا اگر میخواین این کار رو انجام بدین چپن اینکار برای شما هم سود داره

۱۰ سوت طلای رایگان قانونی توی ملی گلد کد معرف بزنید

راستی تبلیغ نیست چون اگر شما با این‌ کد معرف ثبت نام کنید فکر کنم به من هم ۱۰ سوت طلا میده 

MGnxIbWNHEAS

این کد معرف منه با زدن این میتونیم ۱۰ سوت طلای رایگان بگیرید و حتی میتونید اونجا سرمایه گزاری کنید

این سایت قانونی طلای آبشده هست حتی میتونید تحقیق کنید این کد معرف هم گفتم اگر بزنید ۱۰ سوت طلای رایگان میده و ازش مثلا به ارزش حتی ۱۰ هزار تومان هم خرید کردید این ۱۰ سوت رو میده

فعلا یعنی تا کی

تا وقتی تو تحریم باشیم دلار بالا میره طلا هم بالا میره 

اون موقع که گرمی 3 تومن بود طلا فروشا میگفتن تا سال 404میره بالای 10 تومن همونم شد گفتن تا سال406 میشه گرمی 20 میلیون. وای خونه و ماشین تو این مدت زیاد رشدی نداشت 

تا وقتی تو تحریم باشیم دلار بالا میره طلا هم بالا میره اون موقع که گرمی 3 تومن بود طلا فروشا میگفتن ...

میترسم امسال طلا رو تبدیل به ملک نکنم سال دیگه ملک هم گرون بشه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
میترسم امسال طلا رو تبدیل به ملک نکنم سال دیگه ملک هم گرون بشه

به فرض احتمال گرون شدن ملک باشه. سال دیگه طلا صد درصد از این گرونتر میشه مطمئن باش. گرونتر شدن طلا احتمالش بیشتره تا ملک. من یک سالو نیم پیش طلا خریدم الان همون طلا قیمتش 4 برابر شد. همینجور داره میره بالا