2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

169 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

کسی میدونه؟راستش نمی دونم معنی خاصی داره یا نه

راستش من نزدیک یه هفته پیش  داشتم درمورد خاله ی فوت شده ی همسرم با مادرشوهرم اینا حرف میزدم خودمم ندیدمش ولی خب از دورادور میشناختمشون

و در اثر کروناام فوت شده بود

یعنی هیچ گونه دلبستگی ای چیزی بهش نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای همون اول بگید دیگه هی بروزرسانی میکنم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خواب دیدم خونه خودمم با مادرشوهرم

یه دفعه ی ماهی چسبیده ب پنجره ی خونم

مادرشوهرم میره بگیرتش ک داشت فرار میکرد لحظه اخری گرفتتش

روش با واژه های عربی نوشته بود از طرف فلانی به بچه هام بگید برام ناراحتی نکنند

اینم بگم سه تا بچه داشت ک دوتاشون مجرد بود و پدرشون رفت زن گرفت و اینا

خواب دیدم خونه خودمم با مادرشوهرمیه دفعه ی ماهی چسبیده ب پنجره ی خونم مادرشوهرم میره بگیرتش ک داشت ف ...

البته اینم بگم ماهیه شکل هد هد اینا بود دم بلندی داشت با تاج

ممکنه بخاطر اون چندروز پیش باشه ک داشتیم درموردش حرف میزدیم بخاطر اون باشه

ماهی که مال و ثروته از جایی خبر خوب میشنوی از نظر مالی .اینی ک سپرده بیقرای نکنن بچه هاش برااینه ک دلبستگی زیاد ب اموات خوب نیس چون مرگ باعث تموم شدن زندگی نمیشه فقط جسمه که ازبین میره روح دوباره ب زندگی ادامه میده .پس عذاداری بیش از حد خوب نیس. ایسالا ک درست گفته باشم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خواب دیدم خونه خودمم با مادرشوهرمیه دفعه ی ماهی چسبیده ب پنجره ی خونم مادرشوهرم میره بگیرتش ک داشت ف ...

تعبیر خاصی نداره

یه پیغام بوده وتو پیغام رسان 

درناخوداگاهت بهش فکر کردی به بچه هاش به زن گرفتن شوهره، اومده  جواب داده اینجوری