2777
2789
عنوان

انگشترم گم شده

298 بازدید | 23 پست

حلقه و انگشتر طلام تو خونه ی مادرم گم شده.

به خدا دارم دیوونه میشم

آخرین بار یادمه تو آشپزخونه از دستم دراوردم که ظرفا رو وایتکس بزنم و گازو پاک کنم و همه جارو دستمال بکشم ولی از اون موقع آب شده رفته تو زمین

کل کابینتا رو ریختم، زیر کابینتا رو‌گشتم، لحاف تشکا‌رو ریختم گشتم. نیست که نیست

قبل از گم‌کردنشم بابام آشغالا رو برد انداخت سطل آشغال حتما قاطی آشغالا شده  رفته

خدا منو بکشه

همیشه حواسم هست

دیروز مامانم حالش بد بود،شوهرمم میگفت زود باش آماده شو، دیرم شده. انقدر گفت‌گفت اصلا حواسم سرجاش نبود. خدا منو بکشه

بعدم خودش تنها پاشد رفت. 

الان جواب شوهرمو چی بدم؟ چیکار کنم

اومدم کمک به مادرم کنم، یکم خونه رو جمع و جور کنم اینطور شد. خدا منو بکشه انقدر حواس پرتم‌

آیه ی سنقرئک فلا تنسی از سوره اعلی رو مدام بخون

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سَنُقْرِئُكَ فَلَا تَنْسَىٰٓ

به زودی قرآن را بر تو می‌خوانیم، و هرگز فراموش نخواهی كرد، (۶)

اعلی - 6

قرآن مبین

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

دستش دستت نبود ؟!

دستکش نداشت مامان

ای وای

قلبم درد میگیره

الان پول هردوتاش بالای صد و پنجاهه😭😭😭

وضعیت مالیمونم چندوقته اصلا خوب نیست بگم فدای سرم. همین سرمایه بود 

برو ببین آشغالا هنوز سرجاشه؟توشو بگرد

دورت بگردم شب انداخت بیرون. بعد بابا زود برگشت ببینه هست یا نه دید مامورای شهرداری بردن

نمیدونم چرا کارام پیش نمیره

چرا همش بدبختی پشت بدبختی میاد

وای عزیزم خدا کمکت کنه انشالله خیلی زود پیدا شه بازم برو نگاه کن خدا رو چه دیدی شاید پیدا شد

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

حالا آنقدر حرص نخور .. شاید بالای کابینت گذاشتی بالای یخچال..

هیچکجا نیست

همه جا رو گشتم

حتی یخچالا رو هم کشیدم جلو زیرشو نگاه کردم نبود

وای جواب مادرشوهرمو چی بدم؟

فردا میگه فروخته داده به خانواده اش

باور نمیکنن

دستکش نداشت مامانای وایقلبم درد میگیرهالان پول هردوتاش بالای صد و پنجاهه😭😭😭وضعیت مالیمونم چندوقته ...

یه صلوات بفرس چند تا سوره کوچیک بخون دوباره بچرخ ان شاالله پیدا میشه 

اگه از خونه بیرون نرفتی ک نگران نباش همونجاس چیزی تو خونه گم نمیشه

وای عزیزم خدا کمکت کنه انشالله خیلی زود پیدا شه بازم برو نگاه کن خدا رو چه دیدی شاید پیدا شد

😭😭😭

خدا شاهده میگم کاش سرمو بزارم زمین بمیرم

مثلا خواستم خیرم به مادرم برسه

درد خودم کافی نیست همش دارن بهم غر میزنن. بکوب و بدون وقفه میگن گوشی دستت میگیری حواس نداری دیگه. خنگی. 

میخونم چشم

چشمات بی بلا

پیدا میشه إن شاالله 

پیدا شد تاپیک بزن منم تگ کن 

هیچکجا نیستهمه جا رو گشتمحتی یخچالا رو هم کشیدم جلو زیرشو نگاه کردم نبودوای جواب مادرشوهرمو چی بدم؟ف ...

اول ک ب مادرشوهرش نباید جواب بدی به شوهرت باید بگی .. بعدش حالا شاید پیدا شدن ..