2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 45 پست
اخه تو فامیل دختر خاله های مامانم تو سن بالای مادراشون به دنیا اومدن و خوب یکی شون تو۳۸ سالگی مادرس ...

خب اونا جون مرگ شدن 

و ربطی داره😑

۴۰ سنه اخه؟

بابا بزرگ منم ۴۰ تصادف کرد فوت شد 

بنده خدا هنوز موهاش سفید نشده بود 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تو فامیل دختر خاله های مامانم تو سن بالای مادراشون به دنیا اومدن و خوب یکی شون تو۳۸ سالگی مادرس ...

ببین عمر دست خداست حالا انشالله خودت سایه ات کنار بچه هات میمونه تا بزرگی و پیری شون ولی یه چیزی بگم بهتر متوجه بشی حالا دور از جون شما و بچه ات 

من یه زن عمو دارم وقتی متوجه شد سرطان داره دنیا رو سرش خراب شد هرروز میومد خونه ما گریهمیکرد که من میمیرم دخترم بی مادر بزرگ میشه و فلان هی ما گفتیم عمر دست خداست نگو و فلان بعد یکسال از فهمیدن سرطانش تصادف کردن دخترش تو 14 سالگی فوت کرد خودش هیچی اش نشد حتی سرطانش هم خوب شد و باز الان مادر شده و یه بچه دیگه به دنیا اورده که اون 5 سالشه الان 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه بابا شوخی کردم حرف هام تکراریه ولی توب از کله ام بیرون نمی ره همش می گم کاش خودم ۳۲ سالم بود و هم ...

من ۴۰ سالمه تو اقدامم اصلا به این چیزا کی فکر میکنه 

تو اینستا تا ۵۰سال کلی بارداری داریم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیز من مرک زندگی دست خداست اینکه یکی تو ۸۰ باشه یا نباشه که تضمینی نیست 

برای یه خانم هم ۳۸ سالکی یا ۴۰ سالگی بلوغ فکریش انجام شده مرگ مادرش دردناکه ولی زندگیش تحت شعاع قرار نمیده 

نگران نباش

من ۳۴ام تقریبا 

در حال اقدامم نشده

فک کنم تا درمان کنم ۳۷بشم و بعد اگه خدا خواست بچه دار بشم

ی جوری حرف میزنی که انگار چند سالمونه

من که حس بدی ندارم.

عوض این فکرا موقع زایمانت ب حال من و امثال من دعا کن باردار بشیم بچه هامون دعا بیان.

قران بخوون ارامش بگیری

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

ببین عمر دست خداست حالا انشالله خودت سایه ات کنار بچه هات میمونه تا بزرگی و پیری شون ولی یه چیزی بگم ...

واقعی بود .کاش عبرت بگیرم .راستش از ازدواجش از همه چیش می ترسم می گم اگه باردهر نشده بودم فکرو خیال نداشتم 

عزیز من مرک زندگی دست خداست اینکه یکی تو ۸۰ باشه یا نباشه که تضمینی نیست برای یه خانم هم ۳۸ سالکی یا ...

اخه چه کاریه .نمی دونم افسردگی هست یا چیز دیگه .کلن آدم ها از مرگ می ترسن 

من ۳۴ام تقریبا در حال اقدامم نشدهفک کنم تا درمان کنم ۳۷بشم و بعد اگه خدا خواست بچه دار بشمی جوری حرف ...

منم با خواست خودم باردار شدم کلی هم تلاش وردم یعد دو تا سقط .الان می گم اصلن مهم نبود یه پسر که داشتم الان همه تک فرزندن 

می دونم وسواس فکریه .من حوصله دارم توانشم دارم ولی واقعا اینکه تو سن و سال من بی مادر بشه برام خیلی ...

خوب دیگه حالا که داره میاد به امید خدا 😍😍😍

برو شکر خدا کن و دعا کن برای سلامتی و عاقبت به خیریش.

سوال درباره اینکه موقع خوبیه یا نه چه فایده‌ای داره الان؟

این چیزا جواب قطعی نداره، هیچکس از آینده خبر نداره که چی میشه. ممکنه مادر ۴۶ ساله هم خوب باشه، مادر ۲۰ ساله هم ممکنه خدای نکرده خدای نکرده سال دیگه تو دنیا نباشه. همه چی دست خداست، فقط از خودش بخواه.

خوب دیگه حالا که داره میاد به امید خدا 😍😍😍برو شکر خدا کن و دعا کن برای سلامتی و عاقبت به خیریش.سو ...

قطعا تو ۲۶ سالگی مادر دختر شدن خیلی بهتره ولی خوب جامعه آماری آینده رو می خواستم بدونم