2777
2789
عنوان

یکم درد و دل

145 بازدید | 26 پست

بچها خیلی دلم گرفته...چهارساله اقدام میکنم برا بارداری خسته شدم از بس همه بهم طعنه زدن...همه فشار میارن بچه دار شین..هربار خبر حاملگی بقیه رو میشنومم حالم بد میشه.چرا این روزا تموم نمیشع؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی و خیلی های دیگه یه همچین مشکلاتی رو دارن ، تنها شما نیستی که حس بدی داشته باشی ،بین خوشحالی خودت و خوشحالی مردم ، احمقانه است که خوشحالی مردم و انتخاب کنید ، برای خودت زندگی کن ، اگه هم دیدی خدا نمی‌خواد بچه دار بشی خدایی نکرده ، یه بچه نوزاد شیرخوار رو برو از پرورشگاه بگیر و از اون طریق هم خودت بچه دار شو هم به اون بچه خانواده‌ بده 

من جای شما نیستم ولی فک میکنم اگه موقعیتم مث شما بود به همه میگفتم فعلا شرایط بچه داشتن رو ندارم به موقعش اقدام میکنم

لازم نیست همه بدونن در حال اقدامی عزیز دلم این جوری با آرامش اگه لازم باشه تحت نظر پزشک باردار میشی

دیگه توان مقابله با بقیه رو ندارم...همش طعنه.همش پز دادن..

میدونم ولی همینکه به خودت قبول کنی که اگه قرار باشه مامان بشی پس میشه تمومه من پدرم موج جنگ بود ولی خدا به پسرو به دختر بهش داد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز