2777
2789
عنوان

یبوست بارداری

57 بازدید | 10 پست

خانما من یبوست شدید دارم و نمیتونم دفع کنم احساس میکنم گیر کرده خیلی درد دارم همه راهی امتحان کرذم بیکارستان ایا منو بستری میکنند و کاری برام انجام میدند ؟

تخم شربتی هر روز بخور بعدا جونمو دعا میکنی از سب ۱ یا ۲ قاشق بذار تو لیوان اب بریز بذار خیس بخوره صبح ناشتا بخور جونمو دعا میکنی ، البته درمانی برای الان که میگی نتونستی بری دست شویی نمیدونم انشالله سریع خوب بشی ؟ چتد هفتته ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم شربتی هر روز بخور بعدا جونمو دعا میکنی از سب ۱ یا ۲ قاشق بذار تو لیوان اب بریز بذار خیس بخوره صب ...

١۴هفته اینا دیگه جواد گو من نیست ای کاش بستریم کنن

خورذم

دکتر بهم شربت لاکسی ژل هم داد اینم خیلی خوب بود من آی وی افی بودم بخاطر داروهایی ک استفاده میکردم یبوست شدم ولی اینا واسم جواب داد آب فراوون بخور آب میوه ها روبگیر بخور حتی اب تنها هم خیلی خوبه 

١۴هفته اینا دیگه جواد گو من نیست ای کاش بستریم کنن

انشالله بسلامتی عزیزم حتما برو دکتر به خودتم فشار نیار ببین چی مصاحت میدونه ولی بعد اون حتما تخم شدبتی رو امتحان کن محاله جواب نده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40