2777
2789
عنوان

دلم شکست😔😔😔

1652 بازدید | 69 پست

امشب مادر پدر همسرم اومده بودن خونه پدرم شب نشینی من تو اتاق بودم وقتی رفتم استقبالشون روسری سرم نکردم چون نامحرم نبود.پدرشوهرم بجای سلام یه دفعه جلو همه توپید بهم ک این چه وضعشه خجالت بکش و خیلی حرفای دیگ ک الان دقیقا یادم نیست چون شوکه شده بودم .من احساس راحتی کردم .حس کردم مثل پدرخودمه .و منم دخترشم.خیلی دلم گرفت.یکم دیگ وایساده بودم اشکم درمیومدشاید بعضیا بگن مادرشوهرو پدرشوهرم مادر پدرن اگه این حرفو پدر خودت میزد ناراحت نمیشدی بابای من همیشه میگه وقتی میری خونشون فکر کن منم همون قد ک واس من ارزش قائلی صد برابرش حواست ب اونا باشه راحت باش باهاشون تا خودت ارامش داشته باشی .بخدا مرد پیرمردو ول میکردی منو میزد. خیلی حرفش واسم سنگین بود.اخه یک هفته مادرشوهرم رفت قهر مثل پروانه دورش بودم یک لحظه تنهاش نداشتم.اینه جوابم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

2790
2778
2791
2779
2792