2777
2789
عنوان

با هیجده سال سن

200 بازدید | 36 پست

تازه یماهه ۱۸ سالم شده

حقیقتا من خیلی زود وارد دنیای بزرگسالی شدم و از کلاس دوم ب بعد یادم نمیادکنار دوستی نشسته باشم یا بازی کرده باشم

و الان انگار احساس میکنم تاثیر گذاشته قشنگ روم

میرم پایین هرشب با بچهای کلاس شیشم هفتم هشتم نهمی قایم موشک بازی میکنم و انقدر بهم خوش میگذره که نگو حالم خوبه اون تایم و بچهام خیلی باهام اوکی ان

یسری وقتا از خودم خجالت میکشم

کاش بمیرم واقعا

یعنی کوچیک مونده ذهنت؟ 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نهبهم خوش میگذره با بچها بازی کنمبازی های پر تحرک

برو دانشگاه دیگه 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

خجالت نداره که

به نظرم برو مهد کودک برای کار

انرزی و هیجان و روحیه خوب لازم داره

که تو داری همرو

به خودتم خوش میگذره

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

سیسی منم هیجده سالمه بعد خواهر برادرم۶ ،۹ ساله ان منم کلا یکسره باهاشون درحال بازیم 🤣🤣 تازه بچه های فامیل میگن من نباشم اصن بازی حال نمیده .. مامانمم همش میگه تو انگاری مربی مهد کودکی ولی خب مگه چقد اخلاف سنی داریم مام بخدا بچه ایم هنوز ..

فکر بیخودی نکن هرکاری که میبینی باعث میشه بهت خوش بگذره بکن بیخیال بقیش

وااا چه حرفا😐😐😐😐عزیز من مدرسه مو تموم کردم منم 18 سالمه ولی هنوز با بچه ها میشینم بازی میکنمم دلیل نمیشه ارزو مرگ کنم این چه حرفیه خدانکنه این ربطی به کوچیک بزرگی نداره این ربط به روحیاتت و علاقه اینا هست که اتفاقا چقدر خوب چه خوب که لذت میبری و حالت خوبه بنظرم یه استعداده مشخصه که بدرد روانشناسی بالینی یا معلم دبستان یا کلا کار با کودک خوبی

خیلی خودت رو درگیر این مسائل کوچیک نکن بعد اگه 18 سالته مگه کنکور نداری؟؟ برو بشین درست بخون وقت برا بازی همیشه هست بزرگتر که بشی دغدغه های بیشتر بزرگتری میان سراغت

وااااا چرا خودتو برا چیز بیخودی سرزنش میکنی

18 سال واقعا سنی نیست هنوز بچه ای عزیزم، خودتو از الان تو دنیای بزرگسالی نبین

من الان 28 سالمه و یه شغل خیلی جدی و سطح بالایی دارم همه ازم حساب میبرن تو محیط کار، ولی یه سره با بچه کوچولوها بازی میکنم و عین خودشون بچه میشم

اتفاقا چیزی که غریزه ات میگه و حالت با اون موضوع خوبه درست ترین راهه

چون کودک درونت که فعال و شاد باشه، همه چی روال میشه تو زندگیت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊