2821
2789
عنوان

من یک معلمم ....😊😊😊😊😊

184 بازدید | 9 پست

خانومای خوب سلام. من یه معلمم. خیلی به قشر نوجوون و مسائل مربوط به اونا حساسم. توی کلاس درس ترجیح میدم روی مسائل مختلفی که شرایط سنی اونها ایجاب میکنه بیشتر صحبت کنم.. چون معتقدم خیییلی چیزا توی آموزش ما مطرح نمیشه و وظیفه معلمه که ذهن دانش آموزا رو پیرامون مسائل مربوط به خودشون باز کنه، دوس ندارم صرفا توی حیطه کتاب درسی اونها پیش برم و فراتر نرم. حالا از شما میخوام که به عنوان مادرایی که بیشترین وقتتون پای بچه ها گذاشته میشه کمکم کنین و بگین که نوجوونا الان به چه چیزایی بیشتر نیاز دارن ‌که راجع بش صحبت بشه و شفاف سازی صورت بگیره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های الان چیزایی مثل ماریجوانا؛ الکل؛ روابط متعدد با جنس مخالف رو افتخار میدونن. بهشون بفهمونید که این چیزا جالب نیست. 

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

اولا چقد خوب ک معلمی کاشکی منم معلم بودم 

بنظرم درمورد بهداشت و نظافتشون بگو 

جوراباشونو بشورن .بو عرق ندن .خانواده سونو بهترین دوستای خودشون بدونن و همچنین بدونن ک پدر و مادر خیر ک صلاح بچه رو میخوان .خدایی این آخری خیلی مهمه 

یه ذره بیشتراوناروبا،بایدهاونبایدهای مذهبی آشناشون کنین 

اعتقادات مذهبی رودراونهادرونی کنید 

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز