سلام نمیدونم ایا در جایگاهی هستم که خودم رو مذهبی بدونم
دارم تمام تلاشمو در این مسیر میکنم و واقعا زیباست، خیلی قشنگه که برای نزدیکی بیشتر به خدا تلاش کنی♡
آرزوی بزرگم اینه که بازم انشالله افتخار رفتن به حرم امام علی علیه سلام و امام حسین علیه سلام و دیگر ائمه عزیزمون نسیبم بشه
خیلی دوست دارم افتخار خادمی امام رضا علیه سلام رو کسب کنم
خانواده، واقعا ارزشمنده که وقتت رو بیشتر باهاشون بگذرونی و هواشون رو داشته باشی ، البته که من در این زمینه باید بیشتر تلاش کنم و واقعا کنارشون بودن حس خوب رو به ارمغان میاره
انشالله خدا حافظ خانواده های هممون باشه
راستش از دنبال کردن اخبار ۲۰ و سی یا ساعت ۲ بعد از ظهر یا ساعت ۹ شب حتی شده یک بار در روز خوشم میاد
مخصوصا اونجایی که سخنان رهبر عزیزمون رو پخش میکنن
دیدن پیشرفتها و افتخارات کشورمون واقعا جذابه و برام تلنگریه که بیشتر برای سربلندی و بالا بردن این پرچم عزیز تلاش کنم
امیدوارم مردم فلسطین به زودی زود رنگ آرامش و آزادی رو ببینن
روی دیوار اتاقم عکسهایی از رهبری و سردار حاج قاسم دوست داشتنیمون ودیگر شهیدان بزرگوار زدم و کنارشون متنها قشنگی که به دلم میشینه رو میزنم، ممکنه یک دل نوشته باشه ، یک آیه خاص، یک حدیث زیبا ، حرفی تاثیر گذار از بزرگان و ... دیدن این تصاویر و نوشته ها همیشه برای تلنگره و ارزشهامو برام یادآوری میکنه
خیلی به کارهای فرهنگی و بسیج علاقه مندم و تلاش میکنم هر چه بیشتر در نمازهای جماعت شرکت کنم و حس میکنم در این زمینه دِین مهمی رو گردنمه
تلاشم رو میکنم حجاب کاملی داشته باشم ولی افتخار اینو ندارم که همیشه چادر به سر کنم
شبت بخیر