2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام نمیدونم ایا در جایگاهی هستم که خودم رو مذهبی بدونم

دارم تمام تلاشمو در این مسیر میکنم و واقعا زیباست، خیلی قشنگه که برای نزدیکی بیشتر به خدا تلاش کنی♡

آرزوی بزرگم اینه که بازم انشالله افتخار رفتن به حرم امام علی علیه سلام و امام حسین علیه سلام و دیگر ائمه عزیزمون نسیبم بشه

خیلی دوست دارم افتخار خادمی امام رضا علیه سلام رو کسب کنم

خانواده، واقعا ارزشمنده که وقتت رو بیشتر باهاشون بگذرونی و هواشون رو داشته باشی ، البته که من در این زمینه باید بیشتر تلاش کنم و واقعا کنارشون بودن حس خوب رو به ارمغان میاره

انشالله خدا حافظ خانواده های هممون باشه

راستش از دنبال کردن اخبار ۲۰ و سی یا ساعت ۲ بعد از ظهر یا ساعت ۹ شب حتی شده یک بار در روز خوشم میاد

مخصوصا اونجایی که سخنان رهبر عزیزمون رو پخش میکنن 

دیدن پیشرفت‌ها و افتخارات کشورمون واقعا جذابه و برام تلنگریه که بیشتر برای سربلندی و بالا بردن این پرچم عزیز تلاش کنم

امیدوارم مردم فلسطین به زودی زود رنگ آرامش و آزادی رو ببینن

روی دیوار اتاقم عکسهایی از رهبری و سردار حاج قاسم دوست داشتنیمون ودیگر شهیدان بزرگوار زدم و کنارشون متن‌ها قشنگی که به دلم میشینه رو میزنم، ممکنه یک دل نوشته باشه ، یک آیه خاص، یک حدیث زیبا ، حرفی تاثیر گذار از بزرگان و ... دیدن این تصاویر و نوشته ها همیشه برای تلنگره و ارزشهامو برام یادآوری میکنه

خیلی به کارهای فرهنگی و بسیج علاقه مندم و تلاش میکنم هر چه بیشتر در نمازهای جماعت شرکت کنم و حس میکنم در این زمینه دِین مهمی رو گردنمه

تلاشم رو میکنم حجاب کاملی داشته باشم ولی افتخار اینو ندارم که  همیشه چادر به سر کنم 

شبت بخیر