2777
2789
عنوان

خیانت دیدم

560 بازدید | 25 پست

من پارسال با یه پسر اشنا شدم بدنساز بور خوشکل اصلا فوق العاده بود از لحاظ هیکل و قیافه و اینم بگم خودمم از اون دخترای خیلی زیبا و خوش هیکلم(از خودم نمیگم بقیه بم میگن)

با پسره اشنا شدم کلی باهم رفتیم بیرون عاشقش شدم وای خیلی دوسش داشتم 6 ماه باهاش بودم یسری ارتباطات بین ما شکل گرفت و در کل خیلی دوسش داشتم

تا اینکه امتحانش نکردم با اکانت فیک😐

با یه عکس یه دختره از تو گروه دانشگاشون پیام دادم من خوشم ازت اومده وای درجا پا داد باهاش قرار چید😐

نمیدونم چرا ولی حتی یه قطره اشکم نریختم براش اینگار خوشحال شدم که خیانتشو فهمیدم بعدشم رفتم بش گفتم و بلاکش کردم باورم نمیشه اینقد با قدرت بیرون اومدم از این رابطه😐چرا نباید گریم بگیره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا گریم نمی گیره؟  مگه قلب من از سنگه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خیلی دوسش داشتم... به ازدواج فکر میکردماز این قضیه 1 سال میگذره

پس خدا بهت نظر کرده که ناراحت نیستی🤭

حالا انقد بگو تا افسردگی بگیری😂

ولش کن اصلا بهش فکر هم نکن

من که اکس ندارم ولی وقتی رابطم با صمیمی ترین دوستم بهم خورد با اینکه ۳ سال با هم بودیم بازم ناراحت نشدم

خودم فکر میکنم شاید چون قبلا بارها ناراحتم کرده بود از چشمم افتاده بود یعنی اینطوری قانع کردم خودمو