2777
2789
عنوان

از برادرتون این کارو قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 8272 بازدید | 140 پست
بگیر چون لازمش داری به خانومش هم ربطی نداره این موضع پول جیبی برادرت هست اختیارش رو داره

واى از اين خارشوهرا(با صداي دف)

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اونا خارجن ، تو خارج زن کار میکنه و برادرم پولی ک میفرسته اونجا پولی نیست براشون اما من باز معذ ...

چرا میگی پولی نیست

همون پول خیلی میتونه به خودشون کمک کنه

از روی لطفش

و خانومش باید راضی باشن 

ماهیانه حالت پول تو جیبی و تکلیفی میگیره 

شما به اون کمک کردین وقتی کمک لازم شدین یکباره ازش کمک بخواین 

ماهیانه رو من نمی‌پسندم 

هزینه بچه آوردنمم اگر همسرم نمیده پس حق نداره بچه ای داشته باشه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
واى از اين خارشوهرا(با صداي دف)

خب وقتی بنده خدا برا نازایی از برادر خودش که با رضایت خودش داده نگیره از کی بگیره؟

مطمئن باش همون برادر هم می‌دونه خواهرش نیاز داره به بهونه محبت میده بهش و کاملا راضیه 

چه عجیب غریب هستن یه سری از نظرات اینجا 

باورم نمیشه