2777
2789
عنوان

میگم یکسوال دارم 🙂😂

162 بازدید | 36 پست

الان منی که عرب ایرانم طرفدار کدوم باید باشم خلیج عرب یا فارس😂😂💔 

اینو جواب بدین بعد بزار براتون تعریف کنم سر همین قضیه با دوست کویتیم دعوام شد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خلیج فارس اسمش روشه عزیزم فاارس🫶عاقا میشه ی سوال بپرسم

وقتی رفتم عراق به هتل دیدم به اسم خلیج عربی💔🥲ازش عکس هم گرفتم بزارم نی نی سایت فحش بارونش کنم😂😂

بپرس عزیزم

وقتی رفتم عراق به هتل دیدم به اسم خلیج عربی💔🥲ازش عکس هم گرفتم بزارم نی نی سایت فحش بارونش کنم😂😂ب ...

ن عزیزم خلیج فارسه😂

پسرای عرب چطورن?ی پسره هست عرب ایرانه فامیلشم سربندر فکر کنم زندگی میکنن

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خودت گفتی عربِ ایرانی..

اره من ایرانیه ام 

پس چرا شما فارس ها مارو بعنوان یه عرب ایرانی قبول ندارین؟ چرا من وقتی تهران بودم بچه ها فهمیدن عربم علیه من شدن مگه من ایرانی نیستم؟ مگه هموطنتون حساب نمیشم علت این همه تنفرتون از ما چیه ؟ مگه ما نبودیم از وطن دفاع کردیم اون ۸سال 

هر چی ک واقعیته😁خلیج فااارس👌

چ می‌دونم والا توهین نمیکنم بهشون 

ولی برای منی که ۱۴سال خواندم فقط خلیج فارس میشناسم نه عرب 

خلاصه سر همین با دوست کویتیم دعوام شد اون میگه خلیچ عرب من میگم فارس 

بعد سعی می‌کنه قانعم کنه😂😂🥲فکر کرده قانع میشم

اره من ایرانیه ام پس چرا شما فارس ها مارو بعنوان یه عرب ایرانی قبول ندارین؟ چرا من وقتی تهران بودم ب ...

دقیقا

عربای خوزستان…کسایی که بیشتر خون و جون رو پای ایران دادم و همیشه هم مورد اهانت عده ای بی اصالت قرار میگیرن…

دقیقاعربای خوزستان…کسایی که بیشتر خون و جون رو پای ایران دادم و همیشه هم مورد اهانت عده ای بی اصالت ...

بالاخره یکی حرف حقو زد💔باورت میشه هنوز خیلی از جاهای جنوب هنوز عین جنگ زده مونده هیچ بهش نرسیدن کل ثروت جنوب می‌ره برا تهرانیا و شهرهای بالا اونوقت که ما میریم اونجا ادا مدا درمیارن میگن شهرستانی 

چ می‌دونم والا توهین نمیکنم بهشون ولی برای منی که ۱۴سال خواندم فقط خلیج فارس میشناسم نه عرب خلاصه سر ...

حالا ی دریاچه چیزی واسشون درست میکنیم

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم