2777
2789
عنوان

اگه شما بودین چیکار میکردین

123 بازدید | 5 پست

من متاهل هستم و داداشم بتازگی عقد کرده 

وقتی مجرد بود من و خواهرم و مادرم از لحاظ مالی تا اونجا ک در توان داشتیم کمکش کردیم تا پا بگیره و من حتی بتازگی لپ تاپ خریده بودم ، لپ تاپمم دادم بهش خلاصه میخوام بگم اونچه ک درتوان داشتیم و نداشتیم گذاشتیم براش تا درس خوندو اوضاعش بهتر شد و بعد از چندسال ماهیانه ب ما ۳ نفر مبلغ کمی پول میده و همسرامون خبر ندارن و انگار تو عالم برادرخواهری ب هم کمک میکنیم ..حالا ک تازه برادرم عقد کرده باز هم میده این پولو و میگه من فراموش نمیکنم شما منو حمایت کردین.. اما راستش من معذبم پیش خانمش ..خانمش هم شاغله و حتی حقوقش فعلا از برادرمم بیشتره و این پولا چیزی نیست تو نظر اون .. اما مثلا من احساس میکنم عزت نفسم میره زیر سوال..  مثلا ب خانمش پیام میدم سین میکنه دیر جواب میده حس میکنم پیش خودش میگه مگه کیه .. البته بگم تابحال چیزی از خانمش ندیدم خیلی دختر خوبیه ..ولی ..

ب برادرمم ک میگم دیگه برا من نفرست میگه نه من جبران محبتتو میکنم .. حقیقتا درگیر کارهای ناباروری هم هستم ب این پول احتیاج دارم همسرمم همکاری نمیکنه ..نمیدونم بگیرم یا نگیرم 

بنظرم درست نیست چون اون زنش داره کار می‌کنه واقعا اگه برادرت از لحاظ مالی پرفکت هست در درجه اول باید همسرش سرکار نره و برای اون هزینه کنه یه جورایی حق زن و بچه خودشو داره میده به شما اما اگر شرایط زندگی خودش فوق العاده اس و اضافه میاد به شما کمک می‌کنه همسرش هم اطلاع داره فرق داره وگرنه گناهه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگیرفقط بخاطر اون جریان ناباروریبگیر بعدها یه جور براش جبران کن

رومم نمیشه ب برادرم بگم درگیر جریان ناباروری هستم وگرنه نمیگرفتم چون میدونم خودشو بیشتر ب زحمت میندازه و درگیر میکنه 

اگه درآمد برادرت اونقد هست که پولی که به شما میده اضافه هست، هیچ اشکالی ندارد که شما قبول کنیم چون بهش نیاز دارین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
رومم نمیشه ب برادرم بگم درگیر جریان ناباروری هستم وگرنه نمیگرفتم چون میدونم خودشو بیشتر ب زحمت میندا ...

اشکال نداره

بالاخره رابطه خواهر برادر یه

همسر من هم موقع مجردی که دانشجو بوده خواهرش خرجش داده

در حالی اون زمان من اصلا همسرم نمی شناختم

حالا که میخوان ارث تقسیم کنن گفت میخوام برا جبران سهم ارثم بدم به خواهرم

منم گفتم بده