2777
2789
عنوان

بنظرتون کلاهبرداریه

108 بازدید | 17 پست

چنتا وسیله سفارش دادم قراربود از شرکت برام بفرستن

الان به شماره همسرم پیام دادن ک ۲/۷۰۰ بریزید به این شماره حساب تا وسایلتونو بفرستیم از طرف باربری پیام میدیم

شوهرم گف خب بفرستید بعد پرداخت میکنم گفتن نه اگ پول ندید نمیفرستیم

دیگ شوهرم گف پس بارنامه روبفرستید تا چک کنم

هنوز ک نفرستادن

ولی اطلاعات شهرو ووسایلمو داشتن نمیدونم

کلاهبرداریه..

با یکی همینکار رو کردن..

از آخر مشخص شد که یه کارگر بوده و ربطی نداشته

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم همبنو گفتیم گفتیم اول بفرستید اصلا چک کنم ببینم مرسوله سالمهمیگه نه تاندید پولو نمیفرستیم

اصلا بارنامه هم فرستاد زیر بار نرید..

بگید که کدوم باربری میفرستین حضورا میام حساب میکنم!

بعد هم طبق قانون حق ندارن قبل تحویل تسویه کنن

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

اصلا بارنامه هم فرستاد زیر بار نرید..بگید که کدوم باربری میفرستین حضورا میام حساب میکنم!بعد هم طبق ق ...

بعد اینکه من شماره خودمو دادم به شرکت ولی این شماره زنگ زده به شوهرم

اصلا نمیدونم شماره شوهرمو ازکجااوردن چجوری ادرسمونودارن

بعد اینکه من شماره خودمو دادم به شرکت ولی این شماره زنگ زده به شوهرماصلا نمیدونم شماره شوهرمو ازکجاا ...

بدست اوردن اطلاعات و حساب بانکی کار سختی نیست..

اون شماره رو بلاک کنید..

طرف حساب شما فروشگاهه..

میده به باربری..

باربری هم بعد تحویل تسویه میکنه..

قانونش اینه..

بر خلاف قانون بری جلو، باید درگیر دادگاه و پاسگاه بشی

بدست اوردن اطلاعات و حساب بانکی کار سختی نیست..اون شماره رو بلاک کنید..طرف حساب شما فروشگاهه..میده ب ...

دادگاه بی فایده اس قبلا یه مورد مشابع برام پیش اومد دادگاه هیچ کاری نکرد گف خودتون اشتباه کردید اعتماد کردید وپول واریز کردید

من بیشتر شکم به کارگرای باربریه چون دقیقا هم میدونس مرسوله چی هس 

دادگاه بی فایده اس قبلا یه مورد مشابع برام پیش اومد دادگاه هیچ کاری نکرد گف خودتون اشتباه کردید اعتم ...

اصلا اعتنا نکنید

یه نفر که کارای تولیدی لباس انجام میده میگه یه بار بهم زنگ زدن که فلان مبلغ رو بزن برای پارچه‌هات..

اینم زده..

بعدا مشخص شده یه کارگر رندوم رسید این رسیده به دستش و زنگ زده..

بعدم دیگه کاری نتونست بکنه..

اصلا اعتنا نکنیدیه نفر که کارای تولیدی لباس انجام میده میگه یه بار بهم زنگ زدن که فلان مبلغ رو بزن ب ...

درسته اگ بارنامه رو فرستاد زنگ میزنم نمایندگی اصلی اصفهان بار میگم شماره رسید رو چک کنن و اطلاعات صاحب حساب و شرایطی ک گفته رومیگم ببینم چی میگن

درسته اگ بارنامه رو فرستاد زنگ میزنم نمایندگی اصلی اصفهان بار میگم شماره رسید رو چک کنن و اطلاعات صا ...

حتی اگر درست هم بود، بگید حضوری پرداخت میکنید

متاسفانه الان دسترسی به اطلاعات شخصی خیلیییی زیاد راحت شده...

زیاد کلاهبرداری میکنن..

به بهانه سرویس دوره.ای لوازم خونگی...

بانک..

پست..

خرید اینترنتی..

که با هک میکنن، یا پول به جیب میزنن

متاسفانه الان دسترسی به اطلاعات شخصی خیلیییی زیاد راحت شده...زیاد کلاهبرداری میکنن..به بهانه سرویس د ...

دقیقا.من خودم میخواستم دستگاه لیزر بخزم یک ماه پیش یه شرکت خیلی معتبر پیداکردم زنگ زدم به هایلایتای رضایت مشتریش همه راضی بودن شمارع نظام همه خریدارارو چک کردم درست بود ولی فروشنده به شدت مشکوک

بهش میگفتم پولم حاضر نیس میگف عب نداره هرچقدداری حتی ۵۰بزن من ماشینمو میفروشم خودم بقیه شو برات جورمیکنم دستگاهتو بخریم ولی به شرطیکه یه ماه دیگ دستگاهتو ازم بگیری بعد همش قیمتو میاورد پایینتر بااینکه دلارداش میرف بالا

دیگ واقعا بهش شک کردم وگفتم من اگ هزارتومنم بدم دستگاه روهمون موقع به روز میخوام ک دیگ اصلااا جوابمونداد ونمیددونم چحوری اینکارو کردن ک شماره وپیج یع شرکت معتبر دستشونه ولی مطمنم کلاهبرداربودن