2821
2789
عنوان

نی نی یار

93 بازدید | 3 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17228803/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B9%D8%B6%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%BE-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%86-%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE%D8%AE?postId=399205927

من فقط میتونم بگم متاسفم. طرف میاد بی احترامی میکنه و شما به خودتون زحمت نمیدید به گزارش های بقیه رسیدگی کنید و باعث میشید بیشتر و بیشتر بی احترامی کنه. اونوقت من یک بار تعلیق شدم فقط به خاطر اینکه آفلاین بودم و ندیدم دو نفر توی تاپسکم با هم دعوا کردن. از همه جا بی خبر تعلیق شدم. متاسفم نی نی یار. @niniyar‍ 

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

@niniyar‍ 

نی نی یار محترم، تاپیکی که تازه زدم رو تایید کن و برو ببین طرف چی گفته به من. 

بی دلیل فحش داده. گفته گ... خوردی.

انقدر عصبی و ناراحتم که فقط میتونم متاسف باشم. شما باعث میشید این مدل موجودات بی سر و پا به ما بی احترامی کنن

چرا؟

چون بهشون رسیدگی نمیکنید

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

@قلبتپندهسایت‍ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@قلبتپندهسایت‍

@قلبتپندهسایت‍ 

آخه پلشت پیام میذاری قفلش میکنی؟

به من میگی گوه نخور؟ آخه تو از کی اومدی بین غذاها؟

رو تو باید سیفون کشید مستقیم بری توی خونه‌ات.

دیگه برام پیام نذار توی تاپیکت اگه میذاری هم قفلش نکن. ح... زاده بی پدر

تو میخوای منو سگ محل کنی؟ بیا برو دوهزاری بیسواد 

اینم نتیجه‌ی رسیدگی نکردن نی نی یار به شما احمقای بی پدر و مادر.

ما مجبور میشیم مثل خودتون باهاتون حرف بزنیم

دیگه از این غلطا نکنیا الاغ