2777
2789

میدونم خدا اشتباهه میدونم ناشکریه خلیا همینم ندارن

اما نمیدونم چرا به صورت ناخوداگاه وقتی بابام میاد در مدرسه با پراید دنبالم از پراید خجالت میکشم 🤦‍♀️

بخدا دست خودم نیست همش میگم بقیه منو با این ماشین ببین میگن ما فقیریم کلاس دهمم ۱۰ ساله پراید داریم هی به بابام میگم عوضش کن میگه ماشین دیگه قسمت مناسب دست دو خرجیه فلانه خسته شدم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر بابات هست سالمه میاد دنبالت .اینت غرور نوجوانی میفهممت ولی ی همینه زندگی انقد بهش فک نکن ک ...

میگم همیشه بقیه چیکار کردن که ما نکردیم

بخدا اگه پول داشتم به همه کمک میکردم 

اما نمیدونم خدا قربون بزرگیش چرا نمیده این پولو 

که از سلامتی لذت برد یکم شادی پدرمو ببینم

بیا بغلمممم 

منم همین بودم بخدا حتی یادمه چندبار دوستم مسخرم کرد.

ولی هیچکدوم از دوستام باباشون نمی‌اومد دنبالشون همین مهمه که بابات انقدر دوستت داره...

فقط تمرکزت رو بذار رو درس منم همین کار رو کردم تا تونستم درس خوندم و دانشگاهی که میخواستم قبول شدم اکثر کسایی که ادیتم میکردن الان خونه نشستن

مگه به ماشینه آخه

هر محدودیتی تو ذهن خودت ایجاد میکنی باعث می‌شه پیشرفت نکنی

تو توی ذهن خودت ایجاد کردی که این پراید خجالت داره 

صدرصد لیاقت بهترشو دارید اما همینیم که هست یجوری سوار شو و لذت ببر که عمرت به خوشی بگذره 

خب یه کم عادیه ولی مطمئن باش خیلیا همینم ندارنفکر کن اگه این ماشین نبود با چی میخواستی بری مدرسه؟

نمیدونم البته خدا ببخشه 

ولی چرا حس میکنم این حسی که پراید میده 

پیاده رفتن نمیده

میگم همیشه بقیه چیکار کردن که ما نکردیمبخدا اگه پول داشتم به همه کمک میکردم اما نمیدونم خدا قربون بز ...

کاملا درکت میکنم خانواده منم پولدار نیستن عادی ترین چیز ها برای دوستام واسه من حسرته

میگم همیشه بقیه چیکار کردن که ما نکردیمبخدا اگه پول داشتم به همه کمک میکردم اما نمیدونم خدا قربون بز ...

منم عین توم همه فامیلامون همش پولدار تلاش میکنن ما اینطوری نیسم ی مدت خیلی حرص میخوردم فهمیدم زندگی ارزش نداره خودتو بکش بالا درس بخون پیشرفت کن مایه آبرو شو

درکت میکنم

من پیش دانشگاهی بودم یه وانت دااااغون داشت بابام، خیلی حس بدی داشتم نیومد دنبالم...

ولی از همممه ی اونا که ماشین شاسی بلند و...داشتن، رتبه م بهتر شد... الحمدلله بابام زحمت کش بود نون حلال آورد سر سفره مون....

رتبه اول تجربی مدرسه شدم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792