2777
2789
عنوان

خدا و ظلم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 37 پست
عزیزم من هم دوست دارم با آدمی فهمیده و دانا مثل شما حرف بزنم ن گلن متاسفانه نخوندم خوشحال میشم برام ...

مممونم عزیزم  خودتون سرچ کنید بهتره چون طولانیه ولی  جهان بینی من اینه که من و خدا یا شما وخدا  یعنی جدا کردن خود و خدا  بزرگ ترین شرک بشره که در قران گفته یعنی شیطان ماهیم خدا هم هم ماهیم ولی خیلی خلاصه گفتم و بدون مقدمه و ممکنه باعث گمراهی شدید بشه

مممونم عزیزم خودتون سرچ کنید بهتره چون طولانیه ولی جهان بینی من اینه که من و خدا یا شما وخدا یعنی ...

عزیزم ما از خداییم روح خدا درون وجود ماست ولی ما فقط آفریده هستیم که خداوند خیلی دوستمون داره ولی خدا تو قرآن گفته راحت می تونه ما از بین ببره مخلوق جدیدی بسازه حتی تو قیامت هم همه میمیرن فقط خدا که زنده می مونه  باز زنده میشیم ولی بازم حرف شما درسته ما همه جلوه خدا هستیم روی زمین مخصوصا که می تونیم به عالم ملکوت برسیم اگه انسان خوبی باشیم مثل بهجت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مممونم عزیزم خودتون سرچ کنید بهتره چون طولانیه ولی جهان بینی من اینه که من و خدا یا شما وخدا یعنی ...

من یک سری تحقیقات خوندم راجب اینکه شیطان ما هستیم یا نه  اگه دوست دارید می تونید پیچ خود آگاهن سرچ کنید و بخونید راجبش 

عزیزم ما از خداییم روح خدا درون وجود ماست ولی ما فقط آفریده هستیم که خداوند خیلی دوستمون داره ولی خد ...

درسته بله میتونه نابود کنه و دوباره خلق کنه  البته این برای کسی هست که خودش تن ببینه  فقط بگه من تن هستم ولی اگر ما نبودیم این گاو ها به خدا می اندیشیدن؟ معلومه که نه خدا   ما هستیم ولی باید فنا بشیم تا به خدا برسیم  یعنی خدا که داره از چشم ما میبینه و فکر میکنه اگر ایگو از بین بره یا همون من و بعدش چی میمونه  ؟ یه خورده شاید حرفم باعث گمراهی بشه که فک کنیم ما خداهیم   ما هم خداهیم و هم نیستم بستگی داره چه کسی باشیم 

من یک سری تحقیقات خوندم راجب اینکه شیطان ما هستیم یا نه اگه دوست دارید می تونید پیچ خود آگاهن سرچ ک ...

ممنونم حتما    میخونم مطالب پیجشون البته  من اینستاگرام  حذف کردم روی کامپیوترم هست فردا حتما پیجش پیدا میکنم  من میگم هستیم ما همه شیطانیم  و خدا تقوا ا یا پرهیزکاری ما باعث میشه کدوم باشیم  من برنامه نویسم در برنامه نویسی یک مبحث هست به اسمoopیا شئ گرایی  و وراثت  که شئ میتونه کل باشه و تمام ویژگی داشته باشه دقیقا مشابه انسان

درسته بله میتونه نابود کنه و دوباره خلق کنه البته این برای کسی هست که خودش تن ببینه فقط بگه من تن ...

ما از خداییم گلم نسبت به همه موجودات برتری پیدا کنیم اونم به خاطر قدرت انتخاب بله انسان اگه می خواد وارد وادی ملکوت بشه باید از خودش بگذره از همه خواسته های دنیایی مثل امثال بهجت اینا ما ذره ای از روح خدایبم می تونیم اگه با خدا باشیم کل دنیا علمش به دست بگیرم به اذن خدا 

ممنونم حتما میخونم مطالب پیجشون البته من اینستاگرام حذف کردم روی کامپیوترم هست فردا حتما پیجش پ ...

چه با حال بله درسته یه شی می تونه کل باشه حتی میگن دنیا هم اینجوری هر جز می تونه کل در بر بگیره 

درسته بله میتونه نابود کنه و دوباره خلق کنه البته این برای کسی هست که خودش تن ببینه فقط بگه من تن ...

چرا عزیزم من یه مبحث خوندم که اونا هم درک دارن و حتی کسایی که رفتن مرگ موقت تجربه کردن میگفتن دیدیم برگ درختان خداروشکر میکردن مدام درسته انسان از نظر شعور عقل اختیار خیلیی بالاتر ولی اگه ماهم نباشیم خیلیی هستن که می تونن به اذن خدا به ذات پرودگار پی ببرن موجوداتی که ما اصن نمی دونیم چی هستن کجان چون فقط انسان نیست بلکه بعد های بالاتری هم وجود داره که ما هیچی ازش نمی دونیم