2777
2789
عنوان

خدا و ظلم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 37 پست
جواب که اره ولی عقل ناقص من این جواب رو نمیپسنده!تو قران سوره زخرف میگه خدا به ظالم ها وقت میده،انقد ...

پس یعتی جبر خدا از قبل میدون خودش مظلوم انتخاب میکنه  و به ظالمم فرصت میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا گاهی وقتا بزرگا کوچلوترن بچه ها دانا تر

شخصیت ادما بعد ی سنی شکل میگیره 

حتی تودین و مذهب کسی نباید دخالت کرد 

هرکسی اعتقادات خودشو داره من شخصیت کنترلگر و فضول و زورگویی ندارم 

چرا نمیگیره عزیزم خداوند میگیره ولی بعضی اتفاقا تو دنیا امتحان بعضی آدم هاست مثلن از خیابون رد میشی ...

خب جواب شما جبر میگه یعتی خدا  مظلوم و ظالم انتخاب میکنه تا ازمایشون کنه

شخصیت ادما بعد ی سنی شکل میگیره حتی تودین و مذهب کسی نباید دخالت کرد هرکسی اعتقادات خودشو داره من شخ ...

درسته عزیزم ولی گاهی وقتا انسان ها از روی اینکه اطلاعات ندارن حرفی میزننن و حتی خبلیی شهید داشتیم که مومن نبودن ولی یه شب مومن شدن بعدش شهید خدا گفته امر به معروف کنید اگه گوش نکردن به شما دیگه ایراد نیست موفق باشید 

خب جواب شما جبر میگه یعتی خدا مظلوم و ظالم انتخاب میکنه تا ازمایشون کنه

ن عزیزم جبری وجود نداره اتفاقا آیات قرآن زیاد راجب این موضوع تو زمان پیامبر خیلیی مشرکا سعی میکردن با اینکه حقیقت میدونستن دوست داشتن ضایع کنن چون منافعشان به خطر می افتاد شما با انتخاب خودت گناه میکنی و ظلم و چون آدم گناهکار ظالم کم کم گناه براش عادی میشه و قلبش کلن حقیقت دیگه نمیفهمه و فقط فکر منفعت خودشه پس هدایت الهی دیگه پذیرا نیست و باعث ازار بقیه میشه  البته دور از جون شما مثال بود 

درسته عزیزم ولی گاهی وقتا انسان ها از روی اینکه اطلاعات ندارن حرفی میزننن و حتی خبلیی شهید داشتیم که ...

اره من تو دین وعقیده کسی دخالت نمیکنم خودشون بالغن الانم بخاطر اینترنت هر اطلاعاتی دردسترس همه هست 

درسته عزیزم ولی گاهی وقتا انسان ها از روی اینکه اطلاعات ندارن حرفی میزننن و حتی خبلیی شهید داشتیم که ...

من یه  نیت داشتم که  به خیریه و یه مبلغ و  کودکان کمک کنم و  و مبلغ دزد اب من زد  من   به هیچ بشری ظلم نکردم بارها و بارها  نیاز مندا  کمک کردم اینجا نمیگم من مظلومم و لی اینجا ظالم پیروز شد 

خب جواب شما جبر میگه یعتی خدا مظلوم و ظالم انتخاب میکنه تا ازمایشون کنه

خدا که جسم یا نیازمند نیست که بگه تو ظالم باش تو مظلوم خصومت نداره که خدا هدایت کرد همه مارو خیلیاا که توبه کردن خیلیی ها هم ادامه دادن با اختیار به ظلم و گناهشون اینجاست میگه به دل گوش چشم اونا مهر زده شده و هیچ وقت حقیقت دوست ندارن باور کنن

من یه نیت داشتم که به خیریه و یه مبلغ و کودکان کمک کنم و و مبلغ دزد اب من زد من به هیچ بشری ظ ...

یعنی دزد اون پولو از شما دزدید گلم عیب نداره مهم نیت شما بود که ثواب بردی و مطمعن باشید بعضی چیزا حکمت خدا گاهی وقتا همین پولی که از شما دزدیده شد تو اون دنیا به دادتون میرسه و مثلا خداوند گناه شما میبخشه چون ابن دنیا دل شما شکسته در حقتون ظلم شده 

خدا که جسم یا نیازمند نیست که بگه تو ظالم باش تو مظلوم خصومت نداره که خدا هدایت کرد همه مارو خیلیاا ...

من نمیگم خدا جسم یا نیاز منده  ولی نیاز مند  که با کمک من  دلش شاد بشه و مشکلش رفع بشه و خوشحال بشه  ولی نشد به جاش اون ظالم و دزدی که هیچ کس براش اهمبت نداره و نفس سرکشش تا کهشکشان ها رفته اون پیروز بازی شد این مورد خیلی میتونه پارادوکس ایجاد کنه

من نمیگم خدا جسم یا نیاز منده ولی نیاز مند که با کمک من دلش شاد بشه و مشکلش رفع بشه و خوشحال بشه ...

چون خداوند حکیم و توانا همه عالم عزیزم مطمعن باشید اون نیازمند خداوند داره و تنهاش نمیزاره شما دل پاکی داشتی و ثوابتو بردی عزیزم 

ولی اون دزد هم متناسب تو اون دنیا ابن دنیا جواب پس میده چوب خدا صدا نداره 

مطمعن باش خداوند خیلی حکیم ما انسان ها از درکمون خارجه ذات حق بشناسیم 

یعنی دزد اون پولو از شما دزدید گلم عیب نداره مهم نیت شما بود که ثواب بردی و مطمعن باشید بعضی چیزا حک ...

من خیلی دوست دارم با شما بشینم صحبت کنم طولاتی  ساعت ها شنا حرف از قران می زتید و من قران قبول دارم و بارها نمیدومم بیش از ۸ بار کامل خوندمش تورات ووانجیلم خوتدم کتب عرفاانی و..... ولی یه مطلب هست که میتونم بگم ولی چون بلید مقدمه ابتدا بگم  خیلی طولانی میشه و لی و خواستم نظرات بدونم تا نگاها در مورد خدا بدونم ببینم بقیه چه نگاهای دارن  داستان سیمرغ عطار شنیدید؟ 

من خیلی دوست دارم با شما بشینم صحبت کنم طولاتی ساعت ها شنا حرف از قران می زتید و من قران قبول دارم ...

عزیزم من هم دوست دارم با آدمی فهمیده و دانا مثل شما حرف بزنم ن گلن متاسفانه نخوندم خوشحال میشم برام بگید داستانو 

من خیلی دوست دارم با شما بشینم صحبت کنم طولاتی ساعت ها شنا حرف از قران می زتید و من قران قبول دارم ...

همون داستان که پرنده ها برای رسیدن پرواز میکنن یه چیزایی گلم یادم اومد