2777
2789

دیدم تاپیکت رو‌. نباید انتظار داشته باشی همه حق رو بهت بدن‌. لگو همون ناهار رو غذاهای خوشمزه ببپزه که شب هم رغبت کنی بخوری. میوه هم بخر بذار یخچال با شیر و خرما

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم تاپیکت رو‌. نباید انتظار داشته باشی همه حق رو بهت بدن‌. لگو همون ناهار رو غذاهای خوشمزه ببپزه ک ...

میوه،شیر نیست 

یه خرمایی هست که به درد نمی خوره

مامانم نه درس میخونه و نه سرکاره

مثلاً بابام بیاد خونه باید چی بخوره؟؟

باید با من درد دل می کردی چون من درکت می کنم تو مامانت شام درست نمی کنه مامان من فقط از کل کار خونه فقط ناهار اونم بعضی روزا درست می کنه همه کارها با منه البته لازم به ذکر مامانم مریضه افسردگی داره علاقه ای به خوب شدن هم نداره

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

کدوم شهریبیا من برات ماکارونی بپزم سریع چقدر ناراحت شدم ناهار نخوردی ..شام نداری گرسنه هستی، چیز درس ...

چقدر مهربونید

فقیر نیستیم و متوسطیم

ولی چیزی به اسم نظم‌تو زندگیمون نیست 

نزدیک ۴۰

همسن منه  ازش بپرس بابات چیزی نمی گه؟ ببین ممکنه افسردگی داشته باشه بقیه کارها رو می کنه ببین یا تنبلیه یا افسردگی 

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

2790
2778
2791
2779
2792