2777
2789
عنوان

حالم بده

45 بازدید | 6 پست

من کلاس دهمم و دارم از الان برای کنکور میخونم باید یه انگیزه قوی هم داشته باشم که دارم ولی مامانم از اون خرابش میکنه هی میگه هیچ گوهی نمیخوری و ..... هیچ کاری نمیکنی کنکور هیچی درنمیای و واقعا حالم خراب میکنه منم انگیزه ای برای نیمومنه باعث میشه  فرو برم تو فکر که اره چون بهم اینطور میگن در نمیام هیچ تلاشی نمیکنم با اینکه میکنم نیمه باهاش هم حرف میزنی 

ببین اینکه میگم صرفا تجربه شخصیمه

همکلاسی های من هر کدوم از دهم شروع کردن

به سال دوازدهم که رسیدن یجوری شُلِکس کردن که نتیجش این شد همه ازاد قبول شدن. هی کلاس کنکور کلاس کنکور میکردن جوگیر بودن

واسه اخرش کم اوردن

خودم از سال دوازدهم شروع کردم بدون هیچ جوگیر بازی و الان نتیجشو گرفتم

خیلی از رتبه برتر ها از سال دهم شروع کردن خیلیا از تابستون سال دوازدهم

انتخاب خودته ولی بنظرم از الان خیلییییی با وسواس نخون چون اولا تا ۳ سال دیگه همش یادت رفته

دوما تو هنوز مطلب خیلی زیادیو یاد نگرفتی که بخوای واسش حرفه ای تست بزنی، چون سوالا ترکیبیه مثلا ریاضی دهم فلان فصل با یازدهم فلان فصل ترکیب میشه. سوما الان بخوای جوگیر بازی دراری مثل دوستام میشی. اسفند سال دوازدهم که میرسی میگی خب منکه بلدم دیگه لازم نیست بخونم و این حرفا، یهو ولش میکنی. تنها کاری که این دوسال باید بکنی اینه که هم از دبیرستانت لذت ببری هم واسه نهاییا صد خودتو بزاری. ینی سر کلاسا فعال باش همون موقع یادبگیر وقتی تعطیلی میخوره خودت بخون ننداز پشت گوش و نهاییتو ۲۰ بگیر. البته که فعلا دهم حذف شده ولی از کجا معلوم شاید ۳ سال دیگه تاثیر بزاره و اون موقع به نمرت احتیاج پیدا کنی. حالا به تابستون دوازدهم که رسیدی میری واسه تست زنی. طی این دوسال هم ۴ تادونه تستو بزن ولی با وسواس نه. که اگه روزی ۱۰۰ تا نزنم بیچارمو فلان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینکه میگم صرفا تجربه شخصیمههمکلاسی های من هر کدوم از دهم شروع کردنبه سال دوازدهم که رسیدن یجور ...

چی قبول شدی و رتبه چند شد

کلاس دهم برای درس های تخصصی چند منبع داشتی چی بودن

چی قبول شدی و رتبه چند شدکلاس دهم برای درس های تخصصی چند منبع داشتی چی بودن

فرهنگیانم رتبه ندارم

برای فیزیک و شیمی و ریاضی کتاب گاج گرفتم تست میزدم

ولی از ریاضیش یکبارم استفاده نکردم بیشتر فیزیک و شیمی تست میزدم چون اونارو بیشتر میفهمیدم. ولی سال اخر IQگاج واسه ریاضی خریدم همونارو کار کردم