2777
2789
عنوان

یه دختره تو کلاسمون هست 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با کل اکیپشون دوستم اما هنوز اونقدر صمیمی نیستیم امروز زنگ ورزش میخاستن رو شوخی بزنن در باسن من م ...

خو تو میزدی بجاش ولی زیادم تند نرو 

سعی کن زیاد باهاشون موافقت نکنی بیشتر تک رای حرف بزنی جالب تره ادمو بیشتر نسبت به یه ادم دیگه کنجکاو میکنه 

فقط واسه خود بزرگش نکن زیاااد فقط از هیجانش لذت ببر خیلی خوبهه

ای مادررر تیز باش 😁دوران دبیرستان یه دوست داشتم ب من میگفت توو دوست دخترمی نمدونم الان کجاست لامصب ...

امروز زنگ ورزش میخاستن رو شوخی بزنن در باسن من 

من حواسم نبود زدن در باسن یکی دیگه اشتباهی منم فهمیدم

بعد گفتن میخاستیم به تو بزنیم خورد ببخشید به اون بهشون گفتم ک.. کشا بعد گفتم اشکال نداره خندیدن😂🫴

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

خو تو میزدی بجاش ولی زیادم تند نرو سعی کن زیاد باهاشون موافقت نکنی بیشتر تک رای حرف بزنی جالب تره اد ...

😂🫴من روم نمیشه 

ولی نمیدونم چرا از این یکنفر خجالت میکشم 

یه حس خجالت دارم جلوش مخصوصا وقتی نگام میکنه 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

😂🫴من روم نمیشه ولی نمیدونم چرا از این یکنفر خجالت میکشم یه حس خجالت دارم جلوش مخصوصا وقتی نگام میک ...

میدونم چی میگی منم همینطور بودم الان ناراحتم چرا با موج همراه نشدم و لذت نبردم 

هی خودمو زیر پوستی کنار میکشیدم بخاطر دسپاچه شدن 

نکن تو 

از چهره و استایلش خوشت میاد؟

یا شخصیتشو دوست داری؟

بهش لبخند بزن اینو که روت میشه احتمالا

یه شوخی ای بکن ولی نه در باسن زدن یا فحش خواهر مادر از الان/: یا یه گفتگویی سوالی با بقیه بکن اونم بیاد مثلا متولد چه ماهی هستین من با فلان ماه خوبم (هر چند چرندیاته ولی خب)

ولی زیاد درگیرش نشو پیشنهاد از منه که تجربه دارم تهش هیچی نیست بزرگ شی میخندی به اینا اما خب دلخوشیه خوبیه دیگه...

فقط لزبی.ن نباشه اگه بود حداقل نزار دست بزنه و این مسخره بازیا