2777
2789

بله اکسم رلش مرده بود تو تصادف 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی اکست برای رلش گریه میکرد؟ قبل از آشناییش با شما یا بعدش؟

یعنی قبل و بعد 

اگه رلش زنده بود چرا باید با من میرفت تو رابطه😐😂

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

یعنی قبل و بعد اگه رلش زنده بود چرا باید با من میرفت تو رابطه😐😂

اها. نه من سئوالم اینه که بعد از کات کردن. وقتی رلش بوده که معلومه مرگش مهمه. ولی بعد از چند سال جدایی دیدین کسی بیقراری کنه؟

اها. نه من سئوالم اینه که بعد از کات کردن. وقتی رلش بوده که معلومه مرگش مهمه. ولی بعد از چند سال جدا ...

این زیاد بی قرار نبود مثلا تو ۶ ماه کلا ۲ ۳ بار ازش اسم برد ک‌ یکبار توضیح داد چه اتفاقاتی بینشون افتاده بوده و چجوری فوت شده و ...

یبارم سالگردش براش کیک اینا برد سر قبرش احسان بده و تا نصف شب مونده بود همونجا 

یبارم همینطوری اتفاقی اسمشو برد

هنوزم برات از اون تعریف میکنه؟

ما کات کردیم چون آدمه دپرسی بود برعکسه من ک خیلی پر انرژیم برام کافی نبود کات کردیم ۲ ساله...