2777
2789
عنوان

Hpv تایپ شونزده

99 بازدید | 9 پست

سلام من ماه ها سوزش و تراشحات داشتم ۹ ماه پیش اچ پی وی منفی شد بعدش با پارنترم رابطه محافظت نشده داشتم که بخاطر سوزشام رفتم دکتر تستم مثبت ۱۶ شد خیلی ناراحتم من کلا ۸ ساله با یکی ام 😔

کار اخرو اول کردم موقع تست به دکتر گفتم کلپو ام بگیره ک نتیجشه پاپ و کلپو خوب بود لطفا کمکم کنید

معلوم دیگه از پارتنرت گرفتی این ادم هشت ساله باهات می خواد بیاد بگیرتت یا هزار بیماری بهت بده،بهش اع ...

نه اعتماد ندارم ی مدت کات کردیم تا کات نکرده بودیم ی تراشحات ساده ام نداشتم یهو از قبل عید همش سوزش دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اعتماد ندارم ی مدت کات کردیم تا کات نکرده بودیم ی تراشحات ساده ام نداشتم یهو از قبل عید همش سوزش ...

تایپ شونزده نمی دونم بی خطر یانه اگه بی خطر باشه بعد دوسال از بدنت دفع میشه ،ولی همون موقع که کات کردی رفته باهرزه ها ارتباط گرفته،از مریضیا نمی ترسی از سیفلیس ،هپاتیت ،سوزاک ،دختر خوب قدر خودتو بدون،اگه قرار باهات وصلت کنه که از دواج کن تازه اگر ادم مورد اعتمادی ،اگر قرار ازت سو استفاده کنه ولش کن بره گمشه،ازدواج سنتی خیلی ارزشش بهتر از این هرزه های تو خیابون 

نگران نباش تحت نظر پزشک باش مشکلت حل میشه و لی نزار ازت سو استفاده کنن شریف زندگی کن

من نا شریف زندگی نکردم عزیزم کل مجردیمو با ی پسر بودم دوسشم داشتم مث دخترای حالا ام نبودم ک هرچند شب با یکی ان و نمیدونم چرا اونا چیزیشون نمیشه

من نا شریف زندگی نکردم عزیزم کل مجردیمو با ی پسر بودم دوسشم داشتم مث دخترای حالا ام نبودم ک هرچند شب ...

می دونم عزیزم ولی به نظر میرسه طرفت آدم درستی نیست که در گیر این بیماری شده ارتباطات بیشتر از یک نفر داشته ،هشت سال شمارو بلاتکلیف گذاشته اگر دوست داره پاپیش بزاره برای ازدواج وگرنه که همش سواستفاده مفت ومجانی،شما هنوز داغی این عشق وعاشقیا عاقبتی نداره ،به چه قیمتی ،به قیمت از دست رفتن سال های جوونیت وخواستگارایی که به خاطرش رد کردی وبیماری هایی که بهت داده هم از نظر روحی وجسمی،باید تکلیفتو باهاش مشخص کنی 

می دونم عزیزم ولی به نظر میرسه طرفت آدم درستی نیست که در گیر این بیماری شده ارتباطات بیشتر از یک نفر ...

اره من الان چند ماهه ک تموم کردم باهاش از وقتی فهمیدم ارتباط جنسیمو قطع کردم باهاش ولی خب چ فایده انتقال داد بهم 😞