2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 32 پست
من13سیکلم امپولوزدم تا2شب پشت سرهم اقدام داشتم ویه شب دیگه هم اقدام کردم الان11روزازامپول میگذره حتی ...

نباید یک شب درمیون اقدام میکردین؟

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎
من13سیکلم امپولوزدم تا2شب پشت سرهم اقدام داشتم ویه شب دیگه هم اقدام کردم الان11روزازامپول میگذره حتی ...

ببین من تاریخ پریودم باسنوم ۱۰روزفرق میکنه یعنی لقاحم ۱۰روزدیرترانجام شدپس تحمل کن تاروزپریودت

امیدت فقط به اون بالایی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ترشحات سفیدزیاد دارم گلم ونوک سینه هام وقتی دست میزنم خیلی درد داره اینا  واسه امپوله یاواس ...

هم میشه آمپول باشه هم بارداری

ولی برای بی بی زوده الان

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎
نباید یک شب درمیون اقدام میکردین؟

من2شب پشت سرهم بعدتزریق امپول اقدام کردم بعد2شب گذشت شب سوم هم اقدام کردم یعنی3بار چون روزایه تخمک گذاریم بوداقدام داشتم یکهفته ازامپول گذشت که علائمی مثل خستگی وخاب الودگی اومدسراغم چندروزمیشه که دردنوک سینه هام زیادشده ترشحاتمم خیلی زیادشده خاب الودگیم کم شده راستی لثه هامم خیلی حساس شده قبلااینجوری نبود😢

ببین من تاریخ پریودم باسنوم ۱۰روزفرق میکنه یعنی لقاحم ۱۰روزدیرترانجام شدپس تحمل کن تاروزپریودت

چندروزپریودت عقب افتادگلم که تست زدی؟علایمت چی بود؟

جدی مگه میشه؟دعاکن منم حامله باشم😢

چندروزپریودت عقب افتادگلم که تست زدی؟علایمت چی بود؟ جدی مگه میشه؟دعاکن منم حامله باشم😢

من بعداز۷روزتاخیربی بی زدم 

من ترشحاتم خیلی زیادشده بود

ایشالله به زودی مامان بشی عزیزم

من بعداز۷روزتاخیربی بی زدم  من ترشحاتم خیلی زیادشده بود ایشالله به زودی مامان بشی عزیزم

من قبلا اصلاهیچی ترشح نداشتم گلم

فقط ترشحات زیادشده بود؟انشالله عزیزدلم دعاکن2ساله منتظرم😢😘

عکس رنگی ازرحم گرفتی؟

نه گلم فقط تست پاپ اسمیر گرفتم دکترگفت هیچ مشکلی نداره تنبلی داشتم باداروگیاهی رفع شددکترسونو واژینال کردگفت خیلی خوبه تخمدانات فعال شده ویدونهhcgدادتزریق کردم گفت اگه اینسری پریودشدی روز دوم یاسوم پریودت بیا شوهرتم بیاد واسش آزمایش بنویسم چون توهیچی مشکل نداری همش خوبه ممکنه ازشوهرت باشه مشکل که حامله نمیشی😢آخه شوهرم هیییچ آزمایشی نداده ولی من همه ازمایشامودادم همش نرمال وخوب بود

نه گلم فقط تست پاپ اسمیر گرفتم دکترگفت هیچ مشکلی نداره تنبلی داشتم باداروگیاهی رفع شددکترسونو واژینا ...

حتماشوهرت یه آزمایش کامل بایدبده شوهرمنم داده بوداگه شوهرت سالم بودحتماحتمابروعکس رنگی ازرحم بگیرشایدکمی چسبندگی داشته باشی

حتماشوهرت یه آزمایش کامل بایدبده شوهرمنم داده بوداگه شوهرت سالم بودحتماحتمابروعکس رنگی ازرحم بگیرشای ...

مرسی گلم

این چسبندگی توسونو واژینال دیده نمیشه؟

راستی2روزپیش بی بی چک زدم ساعت9شب منفی شد بازصبح که نگاکردم هاله انداخته بود به نظرت جوابش اشتباس چون من شب زدم صبح هاله انداخته؟از2روزپیش هم پاهام دردگرفته قسمت رون پام به بالا به نظرت امیدی هس یانه؟😔

مرسی گلم این چسبندگی توسونو واژینال دیده نمیشه؟ راستی2روزپیش بی بی چک زدم ساعت9شب منفی شد بازصبح ک ...

میگن جواب بی بی چک تا۱۰دقیقه درسته 

چسبندگی روفقط عکس رنگی نشون میده

ایشالله به زودی خبرباردارشدنتوبهم بدی عزیزم

میگن جواب بی بی چک تا۱۰دقیقه درسته  چسبندگی روفقط عکس رنگی نشون میده ایشالله به زودی خبرباردا ...

اره عزیزم منم شنیدم ولی سری قبل تا۲روزبی بی چک نگاکردم فقط یه خط داشت ولی اینسری هاله افتادولی امیدی ندارم

پاهام دردمیکنه وگاهی دلم دردمیگیره ول میکنه یخورده کمردرد دارم نوک سینه هام هنوز درد داره دعاکن حامله بشم گلم امروز۱۳روزمیشه ازتزریق امپول به نظرت کی بزنم تست رو؟

انشالله فداتشم😘😘