ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3365 عنوان مهندسی کامپیوتر قبول شدم 74 بازدید | 11 پست به نظرتون لازمه از همین اول لپتاپ بخرم یا نه؟؟توی کلاسا لازم میشه؟؟ بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم ..... 1404/07/30 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3365 منم ارشد قبول شدماره لپ تاپ بخر حتما خب یعنی لیسانس داشتی می خوندی نگرفتی کلا؟ بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 762 مبارکه عزیزمم..کدوم دانشگاه؟هم رشته ای هستیمم اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3365 نه صبر کن بری سر کلاس استادا معرفی میکنن چی بخری شنیدم کارگاه های کامپیوتر برای درسای عملی هست میشه از اونا خارج ساعات کلاسی هم استفاده کرد؟ بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44111 دانشجوی مهندسی بدون لپتاپ آخه؟ با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3365 مبارکه عزیزمم..کدوم دانشگاه؟هم رشته ای هستیمم مرسی عزیزمدانشگاه ازادم تهرانشما چی کجا قبول شدی ؟ بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3365 دانشجوی مهندسی بدون لپتاپ آخه؟ خب انتخاب واحدو انجام دادن برام نگا کردم این ترم کلا کار عملی نداریم همش نظریه برای همین پرسیدم بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
گردآفرید2 عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 762 مرسی عزیزمدانشگاه ازادم تهرانشما چی کجا قبول شدی ؟ عالیه موفق باشییی.درخواست بده حرف بزنیم اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44111 خب انتخاب واحدو انجام دادن برام نگا کردم این ترم کلا کار عملی نداریم همش نظریه برای همین پرسیدم مهم نیسلازم داری به هرحال با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3365 عالیه موفق باشییی.درخواست بده حرف بزنیم باشه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....