2777
2789
عنوان

قضاوت ممنوع نظر آزاده 😅

159 بازدید | 12 پست

من سال دهم انسانیم یه دختره تو کلاس مونه کلن اولین سالیه که اینو دیدم مثل بقیه بچه ها خلاصه که روزای اول فکر میکردم اون خیلی بهم توجه میکنه و ازم خوشش میاد یعنی میخاد باهام دوست باشه اما جدیدا که دقت کردم یه چند روزیه من دارم خودمو میکشم تا بهم توجه کنه اما روزای اول یادمه یبار رفتم پیششون نشستم بهم گفت خوش اومدی منظورش نفهمیدم اما الان مثل قبل توجه نمیکنه حس میکنم از چشمش افتادم 

قضاوت نکنید یه حس عاطفیه  فقط که ازش خوشم میاد

و دوست دارم باهاش دوست بشم اما قدرت اینو ندارم انگار که برم پیشش فقط جلب توجه میکنم روزای اول بهم توجه میکرد و چندین بار فرصت دوستی داشتم اما چون بین اکیپ ما و اونا دعوا شد البته من با اکیپ اونا خوبم دعوا هم من نبودم داخلش الانم همه باهم اوکی شدن نشد اون موقع اما الان اوضاع اوکی شده 

بنظرتون چیکار کنم؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تامبوی کلاستونه؟

نبابا من کلن از تابویا این ددی آرتا و اینا بدم میاد چندشن 😑

کاملن دخترونس یکم از موهاشم رنگه آرایشم یکم میکنه

خیر فقط دوست دارم باهاش دوست شم همین 😑

خوب چرا خودت به زور میخوای تو قلب کسی جا بدی

جا نمیشی فقد مچاله میشی🥹

صبر کن اگر با گذر زمان شاید خودش با رفتارش دوباره نشون داد ازت خوشش اومده

در غیر این صورت محبت گدایی نکن قشنگمم

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

خوب چرا خودت به زور میخوای تو قلب کسی جا بدیجا نمیشی فقد مچاله میشی🥹صبر کن اگر با گذر زمان شاید خود ...

اما حسم میگه میشه

چون چندتا دیدم که اکیپ اونا با من خوب رفتار میکنن

و اگه یه قدم خودم بردارم و یکم باهاشون بیشتر حرف بزنم اونا خودشونم دوستم دارن 

اما حسم میگه میشهچون چندتا دیدم که اکیپ اونا با من خوب رفتار میکننو اگه یه قدم خودم بردارم و یکم باه ...

پس اگر اینجوریه قدم اول بردار برو جلو و باهاشون صمیمی شو.. 

انشالله بگذره برات و غرورت خورد نشه

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

پس اگر اینجوریه قدم اول بردار برو جلو و باهاشون صمیمی شو.. انشالله بگذره برات و غرورت خورد نشه

دوست که هستم باهاشون اما صمیمی نیستیم 

دوست که هستم باهاشون اما صمیمی نیستیم

صمیمی شو