2777
2789
عنوان

خواهر شوور

644 بازدید | 45 پست

سلام من امروز به خواهرشوهر اینام گفتم بیان خونمون واسه شام..اونام اول گفتن میان و استقیال کردن..ولی بعد که شام درست کردم و منتظر شدم هیچ خبری نبود از اومدنشون زنگ زدم گفتن نمیایم همسایه هم هستیم..حالا من غذا هارو دادم به بچه های سر چهارراه..ولی حرصم ازاین میگیره میدونن وضیت مالیمون خوب نیست  و اینکارارو میکنن بار اولشونم نیست

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکاری دعوت میکنی. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چ رفتارزشتی ... من باشم دگ دعوت نمیکنم

نمیخواستم دعوت کنم ..شوهرم گفت دعوتشون کنیم اول گفتم نه بعد که دیدم ناراحته گفتم باشه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

چه بي فرهنگ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب بزار فریزر 

غذارو دادام بچه های کار

خداازت راضی باشه.یه ثواب هم کردی.ولی من باشم دیگه دعوت نمیکنم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏