2777
2789
عنوان

زایمان

82 بازدید | 8 پست

بعداززایمانتون خانواده شوهرتون کی اومدن دیدن نوشون برامن سردوتابچمم ده روز بعد اومدن ولی برای جاریام رفتن ازبیمارستان مرخص کردن بردنشون خونشون

حرفشونم اینه که توباماسردی مثلا هرهفته میریم خونشون میگن بعد تو هفته ام زنگ بزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر ک ون لقشون بگو اخلاقم همینه باهمه همینم برلی من بعد از ۵ روز اومدن گداشت دخترش بیاد ازشهرستان بااون و داماد ش ون بیان اصلا برام مهم نیست کی بیان اصلا نیان حوصله داریا میخان بیان برن چکار کنن نطر بدن فضولی کنن دیگه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

من تهران بودم و خونه پدرم و خانواده همسرم شهرستان

روز زایمانم همه اومدن تهران و تو بیمارستان عیادت کردن و برگشت شهرشون

روز ده تولد هم اومدن ولیمه تو رستوران و بعدش پذیرایی خونه پدرم و نهایتا منو همسرم رو راهی خونه مون کردن

اصلش اینه که چاپلوس نیستیمثل خودمعروس چاپلوس، همیشه برندست

مادرشوهرم یکبار اون ا ایل گفت سیاست داشته باش یعنی باهاشون چاپلوسی کنم خودش و دخترش چون ریاکارن با خانواده شوهرشون به زبون اومد منم گفتم فیلم بلد نیستم بازی کنم گفت پس نیا گفتم بهتر اینو به پسرت بگو منو بزور میاره 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن