2777
2789
اره خیلی هم تمیزه. فقط یه مشت بالشو. پتو دختر کوچیکم ریخته وسط خونع باهاش کلبه درست کرده. و رفته بیر ...

تروخدا خراب نکن🫠🫠بذار خوشی کنه کودکی عالمی ک باهیچ چیز قابل قیاس نیس

لطفا دعام کن منم مادر شم التماس دعا

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی هم تمیزه. فقط یه مشت بالشو. پتو دختر کوچیکم ریخته وسط خونع باهاش کلبه درست کرده. و رفته بیر ...

دختر منم همه چی رو ریخته رفته 

منتها مشکلی نداره تمیز کنم میاد دوباره میریزه 

محتویات کشو ها هر روز میریزه 🥴

جناب همسر شیفت شب هستن خوابیده وسط پذیرایی پسرمم با سه چرخه وایساده بالا سرش تا میرم سمت آشپزخونه میره روی متکای باباش 

ظرفای ناهار رو نشستم دخترمم داره مشق مینویسه و کتاب و دفترش رو ریخته دورش 

یه ظرف میوه هم گذاشته کنارش 

خیلی تمیز نیست خیلی هم بهم ریخته نیست

انسانیت......

بله مرتب و تمیزه من هرروز تا ساعت۱۲ همه کارامو میکنم...جارو زدم دستمال همه جااا آینه و در و میز تلویزیون و کابینت همهه با سرکه دستمال میکشم تمیییزز میشه ..پله هارو جارو دستمال کردم پارکینگ تمیز قوری سماور تمیزززز برق میزنه بعد نهارم گازو سابیدم حمام رفتم حمامم شستم خشک کردم بعدش ...کلا هررزو در حد ۱ ساعت همه ایم کارارو میکنم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
تروخدا خراب نکن🫠🫠بذار خوشی کنه کودکی عالمی ک باهیچ چیز قابل قیاس نیسلطفا دعام کن منم مادر شم التما ...

دعا میکنم مرغ آمین

بیاید و بر آرزوهایتان

آمین بگوید دلواپسی

درخیالتان نماند و آرام باشید✨✨✨✨

✨✨

بابام پارسال اومد خونم. گفت طویله از  خونت تمیز تره

گفتم بابا جان من، بفرستمش خونه تو رو بریزه بهم خوبه؟ 

خونه باباشونه.... یکم دیگه بگذره اینام جم میشن 

ن بابا کاریشون ندارم اصلا.. خودشون اخرش جمع میکنن. 

جارختخابیمون خراب شده. دوسه تا تیکه هست دخترم نمیزاره ببرمش اتاق. همون گوشه حالمون جمش میکنم.. در این حد نمیزارم بهشون بد بگذره. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

جناب همسر شیفت شب هستن خوابیده وسط پذیرایی پسرمم با سه چرخه وایساده بالا سرش تا میرم سمت آشپزخونه می ...

اقایون چرا وسط پذیرایی میخوابن

همسر منم الان خوابیده 

نمیتونم سر و صدا هم کنم، بیدار میشه بد خواب میشه 

دختر منم همه چی رو ریخته رفته منتها مشکلی نداره تمیز کنم میاد دوباره میریزه محتویات کشو ها هر روز می ...

بچه ان دیگه.. من کاریشون ندارمم.. ... ولی بهشون گفتم کشوها رو نریز بیرون. 

بعد خودش جم میکنه. 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید✨✨✨✨✨✨بابام پار ...

خدا خیرت بده

همراه فرزندت یا فرزندانت عاقبت بخیر باشی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠