این تاپیک پایه اید بترکونیم درسته ؟من اصلا تو اون تاپیکا نرفتم که ایشون دستور و تشویق به ترکوندنش داشتن اما اینکه صرفا اکیپ جمع کنیم الکی گزارش بزنیم درسته؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش برای تاپیکای رفتم سرگوشی شوهرم پیام عاشقانه ی منشیشو دیدم فلااااااان هم انقد خودتونو زحمت میدادید و پیگیر بودید!! فقط حرف حق تلخه و سخته
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
گاهی اینجا میان برای درد و دل البته من اصلا نمیخونم این تاپیکارو اما انگار تاپیکای بی سرو ته و پر لوده بازیو و مزه پرونی طرفدار بیشتری داره تا اینکه به حرفای دل همجنسامون گوش بدیم😊😊😊😊
راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
گاهی اینجا میان برای درد و دل البته من اصلا نمیخونم این تاپیکارو اما انگار تاپیکای بی سرو ته و ...
عزیزم باور کن اون تاپیک ها هم مخالف داره اما اینکه گروه تشکیل بدیم قوانین از خودمون دربیاریم خیلی ازار دهنده است مثلا سایت نی نی یار داره ناظر داره هر کسی برای خودش شده صاحب نظر و تعیین تکللیف میکنه
مسلما تاپیک های مورد علاقه ی من هستش تو سایت لازم نیست برای ابرلز وجودم هر جایی سرک بکشم و اظهارنظر ...
مطمئنی؟؟😏
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک