2777
2789
من هفت سال تیزهوشان بودم و هم کودکی شادی داشتم هم نوجوونی خوبی💚

این نظر من نبود از نظر علم روانشناسی ثابت شده است که اینجور مدارس به روح و روان بچه ها آسیب میزنن میتونید سرچ کنید کلی مقاله در اینمورد وجود داره

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میدونم آسیب میزنه به شرط اینکه بلد نباشی مدیریت کنی

کلا تفکیک مدارس به این شکل  شیوه ی ناکارآمدیه و تو کشورهای اتحادیه اروپا، آمریکا، کانادا و ژاپن جدا سازی دانش آموزا و جدا کردن نخبه ها یا دانش آموزای برتر از لحاظ هوشی به این شکل که تو ایران هست، وجود نداره

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

فضا و مزیتش این چهار تاهست:یکی اینکه یک بعدی و خشک نیست مثل مدارس غیردولتی و بلکه فضای لمس علمه ۲پژوهش و المپیاد محوره ۳استعداد یابی محوره ۴هزینه  یک سوم مدارس غیر دولتی ولی خدمات ده برابر. ۵.کنکورش تضمین میشه و رتبه ۱تا ۱۰۰همیشه مال این مدارسه

من مشاورم سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم کمک کنم

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

ما سه تا بچه بودیم خواهر و داداشم و خودم همه سمپادی 

بسیار بسیار خوبه خیلی خوبه

از نظر درسی که خوبه ولی بچه باید درسخون باشه 

ما جشنواره های زیادی داشتیم مثل آفتاب و فروش لوازم دستی و ... 

کارگاه های هنری و علمی زیادی داشتیم که خیلی بی‌نظیر بود تجربه واقعا نابی بود 

از طرفی با انسان های خوبی آشنا شدیم انسان های باشخصیت و رده بالا 

خود من ساخت پادکست کلی مقاله علمی گویندگی و ... با فرزانگان بودن یاد گرفتم

معلما خیلی بهترن جو خیلی رقابتیه ساعات تدریس بیشتر از مدارس عادیه مثلا اگه تو مدرسه عادی ۳ ساعت علوم دارن تو تیزهوشان ۶ ساعت ، کتاب تکمیلی دارن و خیلی فراتر از حد کتاب باهاشون کار میشه 

مرسی عزیزم بعد کارنامه هم همه خیلی خوب بود ؟

بله کارنامهٔ دخترم همهٔ درس هاش "خیلی خوب" بود. 

به نظرم باید همه اش "خیلی خوب" باشه، شاید هم اگه یکی از دروس "خوب" باشه، مشکلی نباشه. مطمئن نیستم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘