2777
2789

من میرفتم

برنامه های المپیاد هست

معلما نسبت به دولتی خیلی بهترن ولی در کل عالی نیستن

جو رقابتیه معمولا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر من که مزیتی نداره و باعث میشه بچه کودکی نکنه و درگیر کلی فشار و استرس اضافه واسه درس خوندن بشه که نهایتا بگن تیزهوشان درس خونده!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

دیوونه میشه دانش آموز بیشتر😂

به عنوان کسی که شش سال از عمرشو تو اون مدرسه حروم کرد به نظرم غیر انتفاعی های خاص هم از نظر تدریس و هم از نظر اهمیت به دانش آموزان بهترن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
برای شرکت در دانشگاه تاثیر داشت؟

بله خیلی زیاد

تمام رتبه برتر ها از مدارس سمپاد هستن. یا نمونه دولتی.

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دیوونه میشه دانش آموز بیشتر😂به عنوان کسی که شش سال از عمرشو تو اون مدرسه حروم کرد به نظرم غیر انتفا ...

جدا! از سال چندم رفتید شما؟ دانشگاه رشته خوبی قبول شدید؟

به آینه بنگر، منجی در آینه است  

دیوونه میشه دانش آموز بیشتر😂به عنوان کسی که شش سال از عمرشو تو اون مدرسه حروم کرد به نظرم غیر انتفا ...

دانشگاه چی قبول شدید

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
یعنی بدون کنکور وارد شدید یا مجدد کنکور رو دادید

همه باید کنکور بدن تا برن رشته های تاپ به حز مدال طلای المپیاد اونم بعضی از رشته هاش

منم کنکور دادم و قبول شدم 

جدا! از سال چندم رفتید شما؟ دانشگاه رشته خوبی قبول شدید؟

آره رشته خوبی قبول شدم ولی با زحمت خودم بود وگرنه از کلاس ۲۸ نفری سه رشته تاپ رو ۱۴ نفر از کلاسمون تونستن بیارن که در برابر خرجایی که کردیم تعداد نرمال بود و به خاطر مدرسه نبود قبولی 

من از هفتم وارد این مدرسه شدم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دانشگاه چی قبول شدید

رشتم خوبه ولی به خاطر مدرسه نبود قبولیم خودم خوندم 

دخترم امسال قبول شد. 

کلاس هفتم فیزیک، شیمی، زیست و زمین شناسی دارن. 

هر روز تا ساعت 2/5 مدرسه اس. 

12 میلیون شهریهٔ ثبت نام دادیم. 

البته دبیر هاش خیلی خوبن. 

رسیدگی شون هم خوبه مثلاً امکانات مدرسه، برنامه های متنوع، هدیه و پذیرایی خوب، بازدید و اردوهای متعدد و.... 

اگه بچه خونسرد و ریلکس باشه و استرسی و نمره ای و کمال گرا نباشه، این مدارس براش خوبه، در غیر این صورت ممکنه آسیب ببینه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘