2777
2789
عنوان

کمپین #نه_به_خوب در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 38 پست
نه نی نی یار نیستم.یعنی هیچی نیستم در این سایت جز یه کاربر با محدودیتی که برای آقایون اینجا هست.فقط ...

آقای جوانمرد باز نصیحت کردید😅😅😅

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سایت داره انقلاب میشع😆😆

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
مگه مسابقست که قطره چکونیا تعطیل بشه😂😂  این خیلی کار زشتیه اصلا درست و انسانی نیست بهتره تا ...

اره منم همینو میگم

هی ننویسیم خوب

اضافش کنیم ب علاقمندی ها و بعدا بیایم بخونیم

قطره چکونیا عموما دنبال پر بازدید شدنن

والا منم حالم بد بوده بارها اومدم تاپیک زدم همون اول دردمو گفتم، اونی ک دوس داشته نظر داده اونی ک دوس نداشته رفته

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
تو سایت داره انقلاب میشع😆😆

یاد انقلاب صنعتی فرانسه افتادم😂😂😂

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
یاد انقلاب صنعتی فرانسه افتادم😂😂😂

😆😆ولی خب انقلاب خوبیه

نه ب قطره چکونی

نه ب تاپیک سرکاری 

نه به تاپیک انرژی منفی

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه ها آخه گزارشم دیگه دلیل درس حسابی میخاد بنظرم تاوقتی کسی توهیمگن موهین نکرده گزارشو بیخیال شین قطره چکونی بودن ی تاپیکم دلیل بر سرکاری بودنش نی گاهی وقتاطرف میخادببینه ی عده بیان جم شن بدونه دارن بش گوش میدن بعدبنویسه خب گفتناهم خوده شخص باید بفهمه دیگه نمیشه خفه کردمردمو ک

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
😆😆ولی خب انقلاب خوبیه نه ب قطره چکونی نه ب تاپیک سرکاری  نه به تاپیک انرژی منفی

ولی خوب درد دل خوبه

من خودم خیلییییی دیشب حالم بد بود، امروز تاپیک زدم، راهنماییم کردن، هم اروم شدم هم مشکلمو حل کردم

اره منم همینو میگم هی ننویسیم خوب اضافش کنیم ب علاقمندی ها و بعدا بیایم بخونیم قطره چکونیا عموما ...

من فقط موافقم با دروغگوها که سریع تعطیل بشن و حذف کاربری و همچنین موضوعاتی که ترویج فرهنگ غلط و بدی رو داره مثل خانومهایی که متاهلید و دوست پسر دارید 😕😕😕واقعا هنگم 

بچه ها آخه گزارشم دیگه دلیل درس حسابی میخاد بنظرم تاوقتی کسی توهیمگن موهین نکرده گزارشو بیخیال شین ق ...

وای امضات

کریستینا پری😑

من فقط موافقم با دروغگوها که سریع تعطیل بشن و حذف کاربری و همچنین موضوعاتی که ترویج فرهنگ غلط و بدی ...

مگه از این تاپیکام داریم؟😐

وای امضات کریستینا پری😑

خخخ بدت میادازش؟

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
ممنون از لطفتون اما همه حرفها و تذکرات که نباید مسئولین سایت بدن.شاید اصلا نی نی یاری در سایت نب ...

آخه اصلا مراعات اصول اولیه هم نمیشه خیلی از عنوانهای تاپیکها واقعا مورد دارن توی کامنت بالا به دوستمون هم گفتم و مثال زدم 

ممنون از لطفتون اما همه حرفها و تذکرات که نباید مسئولین سایت بدن.شاید اصلا نی نی یاری در سایت نب ...

عافرین ب مامانتون و افرین ب شما

من تو خیلی از تاپیکا دیدم پستاتونو

افرین ک انقدر مودبید