2777
2789
عنوان

کمپین #نه_به_خوب در نی نی سایت

293 بازدید | 38 پست

دوست عزیزمون مونا جان تصمیم دارن پر بازدید های الکی رو با همکاری دوستان بترکونن

خیلی خوبه ولی دقت کردین بیشتر تاپیکای پرباردید پنج شیش صفحشون فقط " خوب"، "ادامش" ، "استارتر تعریف کن" "اره هستیم بگو" و.... هس؟

خوب چرا عاقل کند کاری...؟ ب جای اینکه اجازه بدیم پربازدید شن بعد گزارش بزنیم، همون جا قطره چکونیا رو ک اکثرا هم سرکارین و اکثرا هم پر بازدید میشن رو در جا گزارش بدیم😊

اینجوری بهتره😊

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب😀

اصلا خوب یک بیماری شایعه در نی نی سایت😂😂😂

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
باش..خوبه

😂😂😂😂😂

حالا اون هيچي

همه پست هايي كه خيانته يا رابطه دختر و پسره

بيشتر بازديد داره

اين يه زنگ خطره

،ما چرا انقدر دنبال اين داستانا هستيم

ميدونيد چقدر نكات منفي داره ممكنه تو دل خانمها شك و شبهه به وجود بياره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام من به کلمه کمپین حساسیت دارم فقط تا وقتی از تاپیکی مطمئن نشدید سرکاریه گزارش نزنید.بالا ...

من قطعا باهاتون موافقم ولی اونی ک خیانت دیده اومده تاپیک زده همون اول میتونه همه چیزو تعریف کنه ، ن اینکه یه تایتل بزنه و بره دنبال زندگیش ملتم ی ساعت بنویسن خوب😐

بچه ها این آقاهه نی نی یاره؟!!

فک نکنم😐

چقدر این سایت دردسر و دنگ و فنگ داره  میایم سرمون گرمشه  سردرد میگیریم 😑

فقط امضات😂😂😂

مگه مسابقست که قطره چکونیا تعطیل بشه😂😂 

این خیلی کار زشتیه اصلا درست و انسانی نیست

بهتره تاپیک رو ترک کنید وقتی کامل نوشته شد برگردید و بخونید 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.