2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه به زور اولش سهمیه منطقه رو از ما پرسیدن و یه فرم تعهد به زور دادن امضا کردیم

ما هم امضا کردیم اونو که میگی ولی از ما نگرفتن برگه رو. فقط برگه اقرار نامه رو از من و بقیه ،گرفتن. و برگه تأییدیه تحصیلی م رو .

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

کسی زور نمیکنه خودتون انتخاب رشته کردین همه ی تعهداتش هم تو دفترچه بوده خوندین و قبول کردین

روزانه ها هم تعهد دارند .‌۲ برابر منطقه شون

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

کسی زور نمیکنه خودتون انتخاب رشته کردین همه ی تعهداتش هم تو دفترچه بوده خوندین و قبول کردین

همیشه برام سواله بعضیا که اطلاعات ندارن چرا حرف میزنن

تعهد دوبرابر هیچوقت جز تعهدات تعهدی نبوده اون برای روزانه هاست

اقرار نامه چیه

برای کسایی ک پزشکی تعهدی قبول شدن ولی تعهد محضری ندادن هست. مال ما همه اقرار نامه آوردن.  هیچ کس تعهد محضری انجام نداده بود اصلا. چون وقتش کم بود و تعداد داوطلبان زیاد بود. تا ۳۰ ام آبان وقت هست برای انجام تعهد محضری و بعدش تحویل ب دانشگاه. 

همیشه برام سواله بعضیا که اطلاعات ندارن چرا حرف میزننتعهد دوبرابر هیچوقت جز تعهدات تعهدی نبوده اون ب ...

میدونم. اونی ک میگی مال روزانه هاست. برای جلوگیری از خروج کشور

با اون خانم بودم عزیزم اره خلاصه از منم گرفتن گذاشتن پروندم

اهاااا.‌الان متوجه شدم