2821
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 37 پست
یعنی میگید زیاد محبت نکنیم 

شورشو در نیارید. زن نازه و مرد نیاز. اولین حرکتا و گام ها از سمت مرده. ناخودآگاه چنتا قدم بیشتر از اون به سمتش ورداری حوصله ش سر میره، حالش به هم میخوره. یه عده از خانومای ایرانی عشق و عاشقی رو با محبت کردن به طرف مقابلشون اشتباه گرفتن. مثل آدمایی که بیماری مهرطلبی دارن و با محبت کردن نیاز به محبت دیدنشون رو تسکین میدن! غافل از اینکه هرچقدر بیشتر بهش بچسبی به همون نسبت دورتر میشه. مرد مادر و خواهر و اینا نمی خواد، بهترشو داره. مرد زن میخواد...جنس زن، جایگاه زن، رفتار زنانه و ...نه کلفت و مادر و پرستار بچه و آشپز و منشی!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
شورشو در نیارید. زن نازه و مرد نیاز. اولین حرکتا و گام ها از سمت مرده. ناخودآگاه چنتا قدم بیشتر از ا ...

کاملا موافقم پس واقعا بعضی زنا چیکار میکنن که مرد طاقت دوریشو نداره اصلا هست یا فقط تو رمان ها هست با دوران عقد اینطور بعد ازدواج فروکش میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاملا موافقم پس واقعا بعضی زنا چیکار میکنن که مرد طاقت دوریشو نداره اصلا هست یا فقط تو رمان ها هست ب ...

چرا نیس. میگم دیگه به اندازه محبت کنی و وا ندی تو دوران عقد که سهله بعد از ازدواجم دوست خواهد داشت

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
چرا نیس. میگم دیگه به اندازه محبت کنی و وا ندی تو دوران عقد که سهله بعد از ازدواجم دوست خواهد داشت

من اینطوریم زیاد زنگ نمی زنم ور روز یکبار همیشه میرارم اون هول بزنگ یا بوس کنه کلا همیشه اولین ها میرارم اون انجام بده

من اینطوریم زیاد زنگ نمی زنم ور روز یکبار همیشه میرارم اون هول بزنگ یا بوس کنه کلا همیشه اولین ها می ...

کار خوبی میکنی. البته محبتم دریغ نکن و یه جورایی سبک نشون بدم و نشون ندمم اجرا کنی بد نیست. 

ولی شوهر من تو دوران عقد اینطوری بود تا حدی ک بعضی وقتا میگفتم الان نیستم خونه بذار برا فردا راستش بنظرم کم تحویلش می‌گرفتم اینطوری بود ولی الان دیگه اینجوری نیست😐😐

خدا جونم میشه خیلی زیاد مراقب جوجوک منم باشی🐥🐣😙😙