2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

282 بازدید | 19 پست

چند روز پیش با من بود از همون روز حس میکنم عفونت گرفتم

اون لجن که براش فرقی نداره من چیکار کنم

خواهرم گیر دادع همسرت جذب خودت کن ولی من دیگه علاقه ای به این هرزه ایدزی ندارم 

خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چون تو عفونت گرفتی اون خیانت میکنه،؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

حالا چون تو عفونت گرفتی اون خیانت میکنه،؟

ن خیانتش ثابت شده 

پنج ساله خیانت جنسی میکنه از قرص های جیبش فهمیدم 

خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫

چی چه حرفیه ؟ خیانت ببینی پای شوهرت میمونی ؟

نه،نمیگم حتما باید بمونه اما سریع نگو طلاق بگیر،اول بایدثابت بشه خیانت میکنه نمیشه به خاطریه عفونت بگی خیانت کرده بعدشم خیلی ها شرایط جداشدن ندارن،هراران نفرهستن میسوزن ومیسازن وقتی سریع بگی جدا بشو طلاق بگیر ناراحت میشه عصبی میشه غصه میخوره که چرامن توان جدا شدن ندارم

فکر کنم باید تاپیک جدید بزنم منظورم  نفهمیدین

میگم یعنی اومد سمتم چیکار کنم اصرار کرد؟ 

فکر کنم باید تاپیک جدید بزنم منظورم نفهمیدینمیگم یعنی اومد سمتم چیکار کنم اصرار کرد؟

بگو برو سمت اون ات اشغالهای اطرافت

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳