2777
2789

مقدار fbhcgپایین هستش خیلی استرس دارم دکتر هم فردا باید برم 

مقدار مامش 0/41

کسی بوده اینجوری باشه باید  چیکار کرد بچه تون سالمه

ان تی خوبه 

ریسکا پایینه 

Pappaمقدار مامش 1/02هست 

وقتی به کسی می گم غصه نخورتموم میشه،!باخودم فکر می کنم عمرمون یا غصه هامون!!!

عزیزم نگران نباش تو غربالگری ها برای اطمینان بیشتر خیلی سخت میگیرن و نود درصد ریسک ها در واقع بچه سالمه . برای اینکه یه مشکل دار این وسطا رد نشه این کارو میکنن . نهایتا یه امنیوسنتز یا سلفری انجام میدی خیالت راحت میشه. عدد ان تیت چند بوده؟ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش تو غربالگری ها برای اطمینان بیشتر خیلی سخت میگیرن و نود درصد ریسک ها در واقع بچه سا ...

عدد ان تی ۱.۱ بود که سونو گرافیست گفت عالیه 

اولین بارداریمه همش استرس دارم 

عدد ان تی ۱.۱ بود که سونو گرافیست گفت عالیه اولین بارداریمه همش استرس دارم

عددت عالیه . منم سر دومی همین بود ۱.۳ بود که گفتن خوبه ازمایشم اما صدتا ریسک و کوفت و زهرمار زده بود مجبور شدم با چشم گریون امنیوسنتز کنم . یه هفته گریه کردم تا جوابش اومد و دیدم بچم سالمه الانم یه سالشه داره شیطونی میکنه . شما هم نگران نباش عزیزم بچت هیچیش نیست فقط یه ازمایش تشخیصی بده که خیالت تا اخر نه ماه راحت باشه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

عددت عالیه . منم سر دومی همین بود ۱.۳ بود که گفتن خوبه ازمایشم اما صدتا ریسک و کوفت و زهرمار زده بود ...

خدا رو شکر خدا واستون حفظش کنه 

به خاطر سن که بالای سی هستی احتمالا ریسک زدن . بیخودی سختش میکنن به منم گفتن چون ۳۴ سالته احتمالا ریسک زدن برات 

خدا رو شکر خدا واستون حفظش کنه

ممنون عزیزم. بچه شما هم سالم و سلامته چشم به هم بزنی بغلته 😍