2777
2789
عنوان

دست بزن‼️‼️‼️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 36 پست
وقتی کات میکنی هم نزدیکش نباش ی جای خلوت نباشید یهویی نزنه ی بلایی سرت بیاره

ببین اصلا کل مدتی که باهم بودیم خیلی خوب و مهربون بود ... امروز نمیدونم چی شد اینجوری شد ... مغزم همش میخواد بگه کدوم چهره واقعیه؟نمیدونم درک میکنی چی میگم یانه ... ولی حتما کات میکنم 

❌️❌️اقایون پابه ماه سایت تو تاپیکای من نیان و درخواست ندن❌️❌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاپیکای منو ببین شوهر من دوران دوستی فقط قربون صدقه ام میرفت و محبت میکرد شده اینوای به حال این پسر ...

ممنونم عزیزم

ببین اصلا کل مدتی که باهم بودیم خیلی خوب و مهربون بود ... امروز نمیدونم چی شد اینجوری شد ... مغزم هم ...

این آدم ها خیلی خوب بلدن نقش بازیی کنن

الانم یهویی از دستش در رفت خودشو نشون داد

برای همین چهره ی زیبایی که ازش دیدی و بزار کنار

حتی شده مجازی کات کن 

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

این آدم ها خیلی خوب بلدن نقش بازیی کننالانم یهویی از دستش در رفت خودشو نشون دادبرای همین چهره ی زیبا ...

درست میگی عزیزم .... چشم خیلی ممنونم از راهنماییت 

درست میگی عزیزم .... چشم خیلی ممنونم از راهنماییت

ایشاله بدون دردسر مشکلت حل شه☀️❤️

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز