2777
2789
عنوان

دست بزن‼️‼️‼️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 36 پست
چیشد که اینجوری کرد میشه بگی؟

سر ی اتفاق ک بهم دروغ گفته بود   من بچه گونه قهر کرده بودم .. یکی دوبار گفت برگرد لوس طور گفتم نمیخوام ..‌ ی لحظه منو محکم کشید سمت خودش منم ترسیدم خواستم پیاده بشم  درا قفل شد و با تمسخر گفت کجا؟ بعد برگشتم نشستم خواست نزدیک بشه ک از دلم در بیاره گفتم برو اون ور ک دیدم دستاش میلرزه و ضربه زد ب داشبورد ... حالم بده😔

❌️❌️اقایون پابه ماه سایت تو تاپیکای من نیان و درخواست ندن❌️❌️

اره ولش کن چقد عصبیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بعد ازدواج ممکنه خودتم بزنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ممنون 😔💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سر ی اتفاق ک بهم دروغ گفته بود من بچه گونه قهر کرده بودم .. یکی دوبار گفت برگرد لوس طور گفتم نمیخو ...

عجب

سر یه چیز خیلی مسخره

تو زندگی انقدر اتفاق های مهم هست انقدر بالا و پایین داره که حتما با یه اتفاق کوچیک کتک کاری میشه

عجبسر یه چیز خیلی مسخرهتو زندگی انقدر اتفاق های مهم هست انقدر بالا و پایین داره که حتما با یه اتفاق ...

درسته .... خیلی ممنونم ازتون ک وقت گذاشتین 💕 

عزیزمییاد خودم افتادم دلم واقعا سوختحواست باشه به خودتازش فاصله بگیر

حتما اینکارو میکنم  ... هنوز تو شوک قیافش هستم .. 

ببین من دیدم که میگم کسی که یهو سریع دستاش بلرزه این عصبانیتش نمیتونه کنترل کنه ادامه ندهههههههههههه ...

چشم ... ممنونم 

وقتی کات میکنی هم نزدیکش نباش 

ی جای خلوت نباشید 

یهویی نزنه ی بلایی سرت بیاره

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

2790
2778
2791
2779
2792