2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرااا🥲خب بچم خستس از ۸ صبح سرکاره و غریبه اینجا کسیو نداره بخاطر کارش از خانوادش دوره

حرفی ک الان زدم درکش برات سخته و متوجه نمیشی 

چندسال دیگ یادت میاد چی گفتم 

تو مامانش نیستی عزیزم پارتنری  وظایفتو قاطی نکن اگ میخای رابطه ادامه داشته باشه

غذاشو دادم رف🥲فکرم درگیر حرفت شد

همینکه عادت نشه براش خوبه. فکرتو درگیر نکن. اتفاقا کارت قشنگه و امیدوارم قدردان باشه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

همینکه عادت نشه براش خوبه. فکرتو درگیر نکن. اتفاقا کارت قشنگه و امیدوارم قدردان باشه

اینکه زود رف خیلی حالم گرفته شد ذوقم کور شد

تا من رسیدم منشیش تماس گرف مجبور شد بره خیلی ناراحت شدم

الانم که اومدم سرکلاس دوستام میگن چته خسته به نظر میرسی از قیافم پیداس حالم خرابه

اینکه زود رف خیلی حالم گرفته شد ذوقم کور شدتا من رسیدم منشیش تماس گرف مجبور شد بره خیلی ناراحت شدمال ...

فعلا دیگه ازین کارا نکن براش

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

اینکه زود رف خیلی حالم گرفته شد ذوقم کور شدتا من رسیدم منشیش تماس گرف مجبور شد بره خیلی ناراحت شدمال ...

الان تاپیک قبلیتو دیدم.

ببین دکترا اکثرا همینن. معمولا اونجور که خیلیای دیگه در دسترسن اینا نیستن. و اینکه چون بیشتر از بقیه مشاغل چشم دنبالشونه، یه کم احتمال لغزششون بالاتره. حواست به این باشه و اینکه فکر نکن هرچی محبت بهش بیشتر کنی اون عشقش بهت بیشتر میشه. احساساتت رو کنترل کن و همه چیو متعادل نگه دار.

الان تاپیک قبلیتو دیدم.ببین دکترا اکثرا همینن. معمولا اونجور که خیلیای دیگه در دسترسن اینا نیستن. و ...

بعضی اوقات واقعا از شرایط کاریش اعصابم خراب میشه شاید خیلیا آرزوی رابطه مارو داشته باشن ولی فقط از دور قشنگه سخته

بعضی اوقات واقعا از شرایط کاریش اعصابم خراب میشه شاید خیلیا آرزوی رابطه مارو داشته باشن ولی فقط از د ...

میدونم تجربه ش رو داشتم. واسه همین هیچوقت به هیچکس رابطه با پزشک رو توصیه نمیکنم. فقط بعضی چیزاش قشنگه اما اعصاب خوردی زیاد داره

2790
2778
2791
2779
2792