2777
2789
عنوان

پسر سیگاری

89 بازدید | 10 پست

خیلی دوسش دارم اونم منو دوس داره بعد گفت باید یه چیزی بگم ، من سیگار میکشم 

منم از سیگار متنفرمممممم گفت یه بسته میگیرم ۱۰ روزه تمومش میکنم میگفت تو نمیدونی تو زندگی من چی میگذره مامانش مریضه شاید زنده نمونه🫠 میگفت اونو میبینم داغون میشم میگفت کلی تو زندگیم سختی کشیدم از ۱۸ سالگی میکشم تا الان که ۲۸ سالمه

میگه کم میکشم روزی یه نخ ولی قول میدم به مرور بزارم کنار ولی الان نه الان شرایطم سخته

چیکار کنم باهاش😔🥺

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من 30 سال میکشید ترک کرد

بابای خودمم میکشه ولی هر بار میاد ترک کنه ما بگیم بکش اونور تر عصبی میشه چطور مجبوره دوباره بکشه

دروغ میگه😔 یه پاکت تا ده روز خشک میشه😔اون نهایتا با چیزایی که گفتی دوروزه یه پاکت تموم میکنه خوشبی ...

💔😭 چیکار کنم من بدم میاد همسرم سیگاری باشه بابام هست بسع

حالا منکه خوشم میاد دسر سیگاری باشه....

اولش فک میکنی پسر جذابه و خفن ولی واقعا اینطور نیست همش دود میکنن بو گند سیگار میدن

به امید تغییر با آدم‌ها ادامه ندید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.