2777
2789
عنوان

من کچلم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 55 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم اول باید بری یه دکتر خوب علت ریزش رو پیدا کنه بعد درمان رو شروع کنی.

من خودم ریزش شدید داشتم الان یکم بهتر شده ولی باز میریزه رفتم دکتر بعد سه سال تقریبا🤦‍♀️برام آزمایش و سونو نوشت گفت پی سی او هستم جواب آزمایش هام هنوز نیومده گفت هر وقت جواب رو آوردی برات دارو مینویسم

هر راهی بگی رفتم حنا و رزماری و آب پیاز و پودر نخود و قرص هیرویت و یونی زینک و...فقط دکتر متخصص و کار بلد چاره ی کاره

soul! If you weren’t here, what would the world have?? Grant this little wish of mine💔God thank you🥺🤲💗آریایی اصیل,Kurd✌️👑🦅...

به نظرم اول باید بری یه دکتر خوب علت ریزش رو پیدا کنه بعد درمان رو شروع کنی.من خودم ریزش شدید داشتم ...

بعد اینکه یک نفر موهام رو کشید اینطوری خالی شد خیلی محکم کشید ریشه موهام هم سست شد قبلا اصلا ریزش مو نداشتم البته دکتر هم رفتم برام آزمایش نوشت هنوز جواب آزمایشا نیومده شما تجربه رویش مجدد مو رو داشتین ؟

میشه لطفا قیمت ماینوکسیدیل رو بگید؟ و اینکه بعد چند وقت اثر کرد؟

اره تاثیر داشت روزی دوبار بزن . خوب هم ماساژ بده با نوک انگشت هات .نمیخاد بشورریش بزار تو سرت باشه 

آره بعد یکی دوماه مو به صورت پرز درمیاد . بعدش ضخیم میشه و بلند میشه . واقعا خوبه . فقط قطعش نکن .