2777
2789

میگه توی اولیت خوابگاه دولتی نیستی الانم ظرفیتمون پره 

چون دهکمون 8 هست

با اینکه مسافتمون هم دوره ۶۰۰ کیلو متر

باز نمیدن منم نه پارتی دارم نه چیزی چیکار کنم به چندین نفر دادن 

اگر برم خودگردان نه شام میدن نه صبحانه 

خیلی خیلی هم دوره سرویس هم نداره برخلاف دولتی 

میخوام از غصه برم در دانشگاه بخوابم تا بهم خوابگاه بدن

من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیگیر باش روزانه هستی؟

دیگه با زبان پهن داره میگه نمیدیم اره روزانه هستیم 

چیکار کنم هر روز زنگ میزنم اصرار میکنم 

دو روزه هم دانشگاهم شروع شده...

من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...

دیگه با زبان پهن داره میگه نمیدیم اره روزانه هستیم چیکار کنم هر روز زنگ میزنم اصرار میکنم دو روزه هم ...

حضوری هم برو اصرار کن

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

هعییی چی بگم چقدر بعضی از ما ترم اولیا گرفتار مشکلات وحشتناکی شدیم و هیچ براشون مهم نیست و کمکی نمیکنن💔💔

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

دیگه با زبان پهن داره میگه نمیدیم اره روزانه هستیم چیکار کنم هر روز زنگ میزنم اصرار میکنم دو روزه هم ...

برو دادو بیداد

پ ب شما با این مسافت ندن ب کی میدن... حق با شماست.... ول کن نباش..... 

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
هعییی چی بگم چقدر بعضی از ما ترم اولیا گرفتار مشکلات وحشتناکی شدیم و هیچ براشون مهم نیست و کمکی نمیک ...

دارم می‌میرم از اضطراب میگم خانم من تهران کسیو ندارم برم خونش بمونم 

اگر موقت برم خوابگاه خودگردان که خیلی دوره چجوری بعدا وسایلم بیارم پس منه تنها توی شهر غریب بزرگ 

همچنان اصرار دارع که نه تو اولویت نیستی

حضوری هم برو اصرار کن

دیگه بابام جلو مرده بغض کرد که این دخترو تنها چجوری ول کنم یارو به پشمشم نبود....

برو دادو بیدادپ ب شما با این مسافت ندن ب کی میدن... حق با شماست.... ول کن نباش.....

اونجوری لج میکنن میخوام برم در دانشگاه بخوابم شب چادر بزنم دیگه اعصابم نمی‌کشه 

دارم می‌میرم از اضطراب میگم خانم من تهران کسیو ندارم برم خونش بمونم اگر موقت برم خوابگاه خودگردان که ...

خوابگاه خودگردان اصلا اون نزدیکی نیست مطمئنی؟

خاک برسرش پس کی تو اولویته😐

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

ببین عزیز درکت میکنم ولی کلا خوابگاهها ظرفیتشون محدوده و اولویت های خاصی دارن

باید قبل زدنش بررسی میکردی

حالا هم پدرت باید دو ترم حداقل باهات همکاری کنه از لحاظ مالی تا شاید سال دوم بتونی جابجا بشی

خوابگاه خودگردان اصلا اون نزدیکی نیست مطمئنی؟خاک برسرش پس کی تو اولویته😐

نه خیلی دور بود خیلی خیلی 

چ بدونم توی دفترچه‌ زده بود فاقد خوابگاه اما تقریبا همه ی رشته ها  و دانشگاه ها همینو زده بودن بجز رشته های چرت 

بهم میگه برو انصراف بده 

یعنی من رشته ای که اوردم رو نخونم بخاطر خوابگاه!؟؟ مگر میشه

ببین عزیز درکت میکنم ولی کلا خوابگاهها ظرفیتشون محدوده و اولویت های خاصی دارنباید قبل زدنش بررسی میک ...

عمراااااا بتونه خرج منو بده همین الان میگه ماهی پنج تومن از کجا بیارم بدم به تو 

حقم داره درآمد آنچنانی نداریم حدود ۱۸ تومن زیادم هستیم

عمراااااا بتونه خرج منو بده همین الان میگه ماهی پنج تومن از کجا بیارم بدم به تو حقم داره درآمد آنچنا ...

پس مجبوری خودت کار کنی عزیز

دانشجو خوابگاهم داشته باشه بازم خرج داره