2777
2789
عنوان

زگیل میگیرم یعنی

225 بازدید | 20 پست

من رفتم از یه خانمی کتاب گرفتم کتابی که استفاده میکردن بعدش دیدم روی دستاشون لکه های سفید سفید هست زدم تو نت نوشت اون پیسیه و واگیر نیست

ولی بالای لب و نزدیک بینی شون یه خوشه زگیل بود چیکار استفاده کنم کتابو؟ سرچ کردم نوشته زگیل به راحتی با لمس چیزایی که لمس کرده منتقل میشن

کتابو بندازم دور؟

نذاشته بودش تو پلاستیک دیروز دستم بود چند ساعت نگیرم حالا

خدا منو بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مرزهای علوم پزشکی و تجربی توی نی نی سایت جابه جا میشه ! زگیل از راه بزاق دهان یا تماس مستقیم با ز ...

نمیدونم به خدا

ولی ممکنه زگیلاش ترشح داده باشن و اونم با همون دست به کتاب دست زده باشه

تو نت نوشته بود حتی از تماس با چیزی که باهاش تماس داشته منتقل میشه

نمیدونم به خداولی ممکنه زگیلاش ترشح داده باشن و اونم با همون دست به کتاب دست زده باشهتو نت نوشته بود ...

😐🤦 من فکر میکنم دچار وسواس شدی عزیزم . نصف بیشتر جامعه الان زگیل دارن اگه بخوای اینطوری فکر کنی باید خودتو حبس کنی توی خونه و کسی هم توی خونه ت راه ندی !

روی کتاب رو کاملا با دستمال چند باری تمیز کن .همه جای کتاب رو حتی لای برگه هاش.خودتم دستهات رو با اب ...

متاسفانه کتاب قطوریه پولمم حیف شد نمیتونم استفاده اش کنم 

ممنونم ازتون

متاسفانه کتاب قطوریه پولمم حیف شد نمیتونم استفاده اش کنم ممنونم ازتون

عزیزم تو هرجا ک میشینی دستگیره در صندلی هر جایی که راه میری هوایی که تنفس میگیره قبل تو ب دست میلیون ها نفر که ممکنه بیمار باشن لمس شده

سلام قدیمی 😅

عه سلام همدوره ای خوبی فدات

ن نگران نباش

حالا من دیروز رفتم بیمارستان همش توالت فرنگی بود بعد شستم نشستم از ذیروز وسواس گرفتم

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.